🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ben amazon ilk Turkiye ye geldiginde islemci alip anakarti uptade edip geri iade etmistim kabul etmislerdi
Bir şey derdim de forum kuralları var sizin gibi suiistimal edenler oldukça bu ülke düzelmez marifet gibi yazmış birde utanmadan

Aferin büyük marifet sergilemişsin. Hiç mi için sızlamadı yaparken merak ettim doğrusu
Bu gibi tiplemeler buna alışkın normal bir eylem bunlar için o yüzden zoruna gitmez hatta keyif almıştır.

Bu gibi tiplemeler buna alışkın normal bir eylem bunlar için o yüzden zoruna gitmez hatta keyif almıştır.
oda bir şey mi geçen gün dji mic3 satın aldım 17 bine 2.el amazon depo. Ürün geldi benden önce alıp iade eden kişi sadece üst kapağın jelatininini köşelerinden güzelce açmış içinden mic 3 ü çalıp yerine mic mini koymuş (6-7 bin piyasası) sonra geri kapatıp iade etmiş. Ürün bana geldi baktım jelatini üstünde falan bir açtım içini ürün farklı müşteti hizmetlerini aradım durumu anlattım iade ettim.

oda bir şey mi geçen gün dji mic3 satın aldım 17 bine 2.el amazon depo. Ürün geldi benden önce alıp iade eden kişi sadece üst kapağın jelatininini köşelerinden güzelce açmış içinden mic 3 ü çalıp yerine mic mini koymuş (6-7 bin piyasası) sonra geri kapatıp iade etmiş. Ürün bana geldi baktım jelatini üstünde falan bir açtım içini ürün farklı müşteti hizmetlerini aradım durumu anlattım iade ettim.
Vay çakall

Aha mevzu var ve konusu ben değilim hemen gireyim bari 😄

Gavgaaaa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,019
Üyeler
184,371
Son üye
Cl9udd