Yeni Bilgisayar Toplama Listesi.(Sistem toplamada pek bilgim yok).

zeddx

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
90.000
Ürün Adı
Adet
GIGABYTE B650M S2H 6400MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP D-Sub mATX Anakart
1
AMD Ryzen 7 7700 3.8 GHz 32MB Önbellek 8 Çekirdek AM5 5nm Tray İşlemci
1
GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti WINDFORCE OC SFF 16G GDDR7 DLSS 4 256 Bit Ekran Kartı
1
CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB 6000MHz CL36 DDR5 EXPO/XMP Beyaz Dual Kit Ram
1
Kingston 1TB SKC3000S Gen4 NVMe M.2 2280 SSD (7000MB Okuma / 6000MB Yazma)
1
GameBooster SHIELD 240 Rainbow 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu
1
BitFenix AL118 850W 80+ Bronze Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Siyah Kasa
1

hazır sistemde bir kaç değişiklik yapmıştım sistem toplamada çok bir bilgim yok ekran kartında 3 fanlı olması daha iyi diye düşündüm. (Yanlış düşünüyor da olabilirim). Sıvı soğutucu önerildi sürekli bana kule tipi fan düşünüyordum ama pek bir bilgim yok 7700 yerin e 9700x önermişsiniz 7700 eski nesil olduğu için mi yoksa farklı bi sebepten ötürü mü 9700x önerdiniz acaba.

Yok toplama sistemde sıvı soğutmaya atıp aradaki para farkıyla daha güncel bir işlemci alınabilir diye dedim çünkü 240 mm sıvı soğutmayla düzgün bir hava soğutma aynı performansı veriyor.Ayrıca bence bu sistem 90k etmez.

Yok toplama sistemde sıvı soğutmaya atıp aradaki para farkıyla daha güncel bir işlemci alınabilir diye dedim çünkü 240 mm sıvı soğutmayla düzgün bir hava soğutma aynı performansı veriyor.Ayrıca bence bu sistem 90k etmez.
güncel yazdığım sistem tutarı 88.042,38TL itopya da öneriniz için teşekkür ederim mantıklı dediğiniz güncel bir işlemci alınabilir önerdiğiniz gibi sanırsam

Evet baktım itopyadan rica ederim ben tecrübem olduğu için toplama olarak tercih ediyorum sizin sistemin aynısını şuan 80e dizebiliyorum ama tabii uğraşmam bilmiyorum hata yapabilirim diyorsanız hazır tercih edebilirsiniz özelleştirmeler mantıklı olmuş.

Son düzenleme:
Evet baktım itopyadan rica ederim ben tecrübem olduğu için toplama olarak tercih ediyorum sizin sistemin aynısını şuan 77ye dizebiliyorum ama tabii uğraşmam bilmiyorum hata yapabilirim diyorsanız hazır tercih edebilirsiniz özelleştirmeler mantıklı olmuş.
İlginiz için teşekkür ederim tecrübem pek fazla olmadığı için ilk defa kendime sistem almayı düşünüyorum toplarken hata yaparım diye biraz da olsa çekiniyorum pek bir bilgim olmadığı için danışacağım tanıdığım birisi de yok o yüzden biraz toplama kasalardan değiştirerek denedim kendimce elimde olsa tek tek toplamak isterim ama dediğim gibi bilgi birikimim yok 70.bin 90.bin arası bütçem var. Önerebileceğiniz toplama sitesi yada karşılaştırabileceğim bir yer varmıdır acaba.

Geri