bu kuponda bitmişkleCPNN150
bu kuponda bitmişkleCPNN150
bu fiyata rakibi yok. oc siz 320 hz sağlıyor. fps oyunları için fpnin dibi. parlaklık diğer modellere göre biraz düşük. renkler konusunda abartıldığı kadar solgun değil. başka monitörlere ekstra 2-3k vermektense bu bütçede alınabilecek en iyi monitörün olduğunu düşünüyorum.ben bugün sipariş ettim halihazırda alıp kullanan arkadaşlar var @elemin @burakistaken
Tabi ki hocam bilgilendiririm.verirlerse bizi de bilgilendirir misin hocam
.siz aldınız mı acaba memnun musunuz aldıysanız
teşekkürler bilgilendirme için hocam
POKAZAN150 veya CPNN150 deneyim hocamgeçerli 150 200 lük kupon vs bulan olursa konuya eklerseniz sevinirim, dilenci değilim süriyeli komşu çocuğuna alıcam, daire kapısının önünden geçerken habire ayakkabıları tekmeliyo, gözleri bozulsun ib*enin.
POKAZAN150 veya CPNN150 deneyim hocam
ouayshbdnasjdasdgeçerli 150 200 lük kupon vs bulan olursa konuya eklerseniz sevinirim, dilenci değilim süriyeli komşu çocuğuna alıcam, daire kapısının önünden geçerken habire ayakkabıları tekmeliyo, gözleri bozulsun ib*enin.
Yarına zor kalır gibi ama belli olmuyorarkadaşlar kampanyanın bir süresi varmı yarın alacağım muhtemelende göremedim
yarın evde değilimde yarın kapında diyor sıkıntı olabilirYarına zor kalır gibi ama belli olmuyor