❌İndirim Bitti! Lenovo 320hz IPS monitör 6049₺

ben bugün sipariş ettim halihazırda alıp kullanan arkadaşlar var @elemin @burakistaken
bu fiyata rakibi yok. oc siz 320 hz sağlıyor. fps oyunları için fpnin dibi. parlaklık diğer modellere göre biraz düşük. renkler konusunda abartıldığı kadar solgun değil. başka monitörlere ekstra 2-3k vermektense bu bütçede alınabilecek en iyi monitörün olduğunu düşünüyorum.

fps oynuyorsanız kesin alınır onun harici 5k olsa bile vermezdim 2k monitörümle mutluydum

geçerli 150 200 lük kupon vs bulan olursa konuya eklerseniz sevinirim, dilenci değilim süriyeli komşu çocuğuna alıcam, daire kapısının önünden geçerken habire ayakkabıları tekmeliyo, gözleri bozulsun ib*enin.

geçerli 150 200 lük kupon vs bulan olursa konuya eklerseniz sevinirim, dilenci değilim süriyeli komşu çocuğuna alıcam, daire kapısının önünden geçerken habire ayakkabıları tekmeliyo, gözleri bozulsun ib*enin.
POKAZAN150 veya CPNN150 deneyim hocam

POKAZAN150 veya CPNN150 deneyim hocam
1764244382877.webp

ouayshbdnasjdasd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,682
Üyeler
185,925
Son üye
babajoe
Geri