5070 en makulü gözüküyor bence. kasası da şıkAlınabilir olarak gördüğünüz var mı beni pek cezbetmedi, 5600 rtx3060 kullanıyom hala
onu da iyi dedin. gigabyte ve msi kullanmıış adamlar. ona göre fiyatına bakmak lazım.Rampage güç kaynaklı kasalar, Frisby hava soğutmalar, Dünya sampiyonu vaclost abim yapmış gene yapacağını, half layf nambır 1
gamegaraj savunmadım, çöpü çöp ile savunmak yanlış bence.onu da iyi dedin. gigabyte ve msi kullanmıış adamlar. ona göre fiyatına bakmak lazım.
gamegarajınki biostar falandı
Rampage güç kaynağı kullanıyorum şubatta 3. senesi dolacak 6 aydır da OCli kullanıyorum şu anlık tık yok vallaRampage güç kaynaklı kasalar, Frisby hava soğutmalar, Dünya sampiyonu vaclost abim yapmış gene yapacağını, half layf nambır 1
bu ay çıkmadan gelir mi hocam arkadaşa pc lazımfiyatlar yüksek ben daha iyisini daha uyguna yapayım.
Parçalar çok kötü berbatzamlardan önce sistem toparlamışlar tebilon ile. köprüden önce son çıkış olabilir. başka bi loopta konuşuyorduk sıcak fırsatlara taşıdım konuyu. ihtiyacı olan bi baksın derim.
Edit: Parçalar MSI ve Gigabyte genellikle. Ona göre fiyatını değerlendirmek faydalı olabilir.
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da!www.trendyol.com
Ya birader bunlar da vade farkını direkt üstüne ekliyip 9 ay vadesiz taksit diyor bi akıllı siz misiniz zaten aynı olaya denk geliyorzamlardan önce sistem toparlamışlar tebilon ile. köprüden önce son çıkış olabilir. başka bi loopta konuşuyorduk sıcak fırsatlara taşıdım konuyu. ihtiyacı olan bi baksın derim.
Edit: Parçalar MSI ve Gigabyte genellikle. Ona göre fiyatını değerlendirmek faydalı olabilir.
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da!www.trendyol.com
hocam yaparsınız biliyoruz zaten merak etmeyinfiyatlar yüksek ben daha iyisini daha uyguna yapayım.