kare
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
Ürün Linki : https://bilendenal.com/Kingston-Bea...rmans-Ram-Kit-2x16GB-KF564C32BBEAK2-32TR.html
Son 1 Ürün Kalmış . 2x16GB
CL : 32
Aldı başını gidiyor hocam maalesef bende yenileme yapacaktım kaldı öyleceAm5 geçicem Ekran kartımdan pahalı (9060xt 15.999₺)
Sıfır ram fiyatları artık balonlaştı, bir süre daha balon kalacağını düşünüyorum bence acele etmemek lazım acil lazım olan için ikinci elde çok daha iyi fiyatlar var
İkinci elin de durumu iyi değil.Sıfır ram fiyatları artık balonlaştı, bir süre daha balon kalacağını düşünüyorum bence acele etmemek lazım acil lazım olan için ikinci elde çok daha iyi fiyatlar var
10 bine çok daha iyi seçenekler var tabi onunda fiyatına ucuz demem ama piyasa da ram yokAldı başını gidiyor hocam maalesef bende yenileme yapacaktım kaldı öylece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
2. Elde kafayı yedi hocam sıfır gibi fiyat çekiyorlar CL 36'lara
15 e sıfır vermektense 10 a çok daha iyi seçenekler var dün 8-9 a dahi güzel ramler gördüm 16x2İkinci elin de durumu iyi değil.
bende öyle düşünüyorum bir zaman da en düşük seydi aşırı bir indirim olmuştu. anasını satayim ram neymis de bu kadar zam oluyor.Sıfır ram fiyatları artık balonlaştı, bir süre daha balon kalacağını düşünüyorum bence acele etmemek lazım acil lazım olan için ikinci elde çok daha iyi fiyatlar var
Vallaha öyle şurda birkaç ay önce 2x16 gb 6000mhz rame 3600 lira verdim. aldığım ram 18k olmuş kafayı yemişler.bende öyle düşünüyorum bir zaman da en düşük seydi aşırı bir indirim olmuştu. anasını satayim ram neymis de bu kadar zam oluyor.
millet almadi mi küt diye inecek
64gb 6000mhz CL30 kiti ekim ayında 14k ya almıştım şimdi 34.5k aynı satıcı hem de.Vallaha öyle şurda birkaç ay önce 2x16 gb 6000mhz rame 3600 lira verdim. aldığım ram 18k olmuş kafayı yemişler.