Arkadaşlar ben hiç pc toplamadım da yardımcı olur musunuz

Erenswoxy

80+
Reaksiyon skoru
0
İşlemci (CPU): AMD Ryzen 7 7800X3D Anakart (Motherboard): MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi RAM: XPG Caster RGB 32 GB (2×16 GB) DDR5 6000 MHz CL30 SSD (M.2): Kingston NV3 2 TB NVMe Ekran Kartı (GPU): Sapphire RX 9070 XT Pulse 11348-03-20G 256-bit GDDR6 16 GB ← yeni PSU (Güç Kaynağı): High Power Performance 850 W 80+ Gold Kasa: NZXT H6 Flow Soğutucu: Thermalright Frozen Horizon 360 (sıvı soğutucu) gençler birbirine uyar mı bu sistem pc toplamadım hiç yardımcı olur musunuz ve sistem iyi mi

güzel sistem fiyatı da önemli tabi parçaları indirime denk getirmeye çalışın tek bir yerden almayın hepsini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mesela bu indirimde bakabilirsin

Sistem gayet güzel , uyar tabi ki .
Teşekkür ederim dostum hiç pc toplamadım sence parçaları alsam toplayabilir miyim çok zor mu ve fan filan de almam gerekir mi

güzel sistem fiyatı da önemli tabi parçaları indirime denk getirmeye çalışın tek bir yerden almayın hepsini

mesela bu indirimde bakabilirsin
Tesekur ederim reis parçaları alsam yetermi yazanları + fan almam lazım mı ve hiç pc toplamadım parçaları alsam toplayabilir miyim

Ne kadara topladın bu sistemi.
Daha toplamadım reisim size sormak istedim önce

Teşekkür ederim dostum hiç pc toplamadım sence parçaları alsam toplayabilir miyim çok zor mu ve fan filan de almam gerekir mi

Tesekur ederim reis parçaları alsam yetermi yazanları + fan almam lazım mı ve hiç pc toplamadım parçaları alsam toplayabilir miyim

Daha toplamadım reisim size sormak istedim önce
Toplamaktan kastım bu belirlediğin parçalar ile birlikte ne kadar fiyat çıkıyor?

Geri