Hangi Mouse'u Almalıyım?

1mpalla

80+
Reaksiyon skoru
0
Reisler aklımda bir kaç mouse var alta yazıcam sizce hangisini almalıyım fivem oynuyorum genellikle önerilerinizi bekliyorum

ATK Blazing Sky X1 SE
VXE R1 Pro
Darmoshark M3 Pro
Fantech Helios II XD3V3 1K

Bütçem 2.5 k

Reisler aklımda bir kaç mouse var alta yazıcam sizce hangisini almalıyım fivem oynuyorum genellikle önerilerinizi bekliyorum

ATK Blazing Sky X1 SE
VXE R1 Pro
Darmoshark M3 Pro

Bütçem 2.5 k
el büyüklüğüne göre araştırma yap al.

knkm mouse küçücük elin kocamansa rahat edemezsin. bi o mouse boyuna falan bak bide sensöre bak. sensörler aslında bu fiyat bandında kötü değil hiçbirinde fakat güncelliğe dikkat edebilirsin.
şuanki mouse attack shark x11 di arıza verdi elime tam oturuyordu ama hangisi uygun oluyor

şahsen ben aldım beğendim
abime de atk a9 aldık o hoşuma gitmedi
birde çoğunun kasa kalitesi bir birine yakın bence
birde o elinizdeki mouse un boyutları internette muhtemelen vardır ona göre bakabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

illa 1 kişinin dediği ile almak zorunda değilsin tabi ki

şahsen ben aldım beğendim
abime de atk a9 aldık o hoşuma gitmedi
birde çoğunun kasa kalitesi bir birine yakın bence
birde o elinizdeki mouse un boyutları internette muhtemelen vardır ona göre bakabilirsiniz
biraz baktım da önerenler çok ama sorunlu diyenlerde var mchose ya bilemedim

mouse konusunda bakamadım
ama mouse araştırdım da baya en sonundda gına geldi bi arkadaş mchouse l dedi aldım pişman değilim a5 ultr aldım ben
atk konusunda dediğin gibi bende o yorumları okudum ama bir sıkıntı çıkmadı daha alalı ama fazla olmadı ama onun yüzünden de olabilir belki

ATK Blazing Sky X1 SE
VXE R1 Pro
Darmoshark M3 Pro

Bütçem 2.5 k
Max bütçen nedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,698
Üyeler