Chat GPT kafayı yedi

Paronim

80+
Reaksiyon skoru
13
Bir CAD yazılımı ile ilgili bişey sordum kendiyle çakışıyor manyak. Bide 5.1 sürümü Plus da aldık delirdi bu.
1765088678548.webp

ayarlardan önbelleğe aldığı şeyleri sil normale dönecektir

Fazla yükten mi oluyor böyle?
bence ondan dolayı bi ara bende de yapıyordu ne yazarsam yapiyim bir şekilde önceden konuştuğum konulara vs bağlıyordu

mesela önceden bundan sonra cevapların kısa olsun dedin bunu önbelleğe alıyor bundan sonraki tüm cevapları kısa yapıyor

bence ondan dolayı bi ara bende de yapıyordu ne yazarsam yapiyim bir şekilde önceden konuştuğum konulara vs bağlıyordu

mesela önceden bundan sonra cevapların kısa olsun dedin bunu önbelleğe alıyor bundan sonraki tüm cevapları kısa yapıyor
Önceki konularla bağlasın işime bile gelir valla. Her pc ile ilgili bişey sorduğumda bütün bileşenleri, her bu CAD yazılımıyla ilgili bişey sorduğumda ne yaptığımı yapacağımı falan soruyor. Sürekli kullanan biri için iyi bişey.

Önceki konularla bağlasın işime bile gelir valla. Her pc ile ilgili bişey sorduğumda bütün bileşenleri, her bu CAD yazılımıyla ilgili bişey sorduğumda ne yaptığımı yapacağımı falan soruyor. Sürekli kullanan biri için iyi bişey.
hocam benim kız kardeşimle kullanıyorduk benim hesabı bi ara, hiç alakası olmayan bir yerde bana prensesim demeye başladı hiç te iyi bir şey değil :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,058
Üyeler
186,011
Son üye
ritchfield
Geri