arkadaşlar 5070 ryzen 7500f 32 ram cool Cooler Master Hyper 212 Halo Black işlemci soğutucu hangi kasa daha iyi daha serin olur
www.incehesap.com
www.incehesap.com
www.incehesap.com
bana göre GamePower Warcry Pulse daha güzel gözüküyor 10 fanlı ama 750w oranı düşük yükseltme potansiyeli olan kasa
Frisby FC‑9550G 7x120 fan 850w geniş hava akımı, çok fan seçeneği, güçlü soğutma Geniş iç hacim
bitfenix-ceto-premium-white 750 w Fan ve hava akımı sınırlı, uzun oyun seanslarında sıcaklık biraz daha yüksek olabilir Orta yeterli ama yüksek performans + uzun kullanım” için sınırlı
öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum
Frisby FC-9550G 850W 80+ Bronze 7x120MM ARGB FAN Mid Tower ATX Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Bitfenix Ceto Premium White 750W 80+ Bronze PSU 4x120mm FRGB Fan ATX Temperli Cam Beyaz Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
GamePower Warcry Pulse 4x12Cm ARGB Fan Temperli Cam ATX 750W 80+ Bronze Gaming Kasa - incehesap.com
bana göre GamePower Warcry Pulse daha güzel gözüküyor 10 fanlı ama 750w oranı düşük yükseltme potansiyeli olan kasa
Frisby FC‑9550G 7x120 fan 850w geniş hava akımı, çok fan seçeneği, güçlü soğutma Geniş iç hacim
bitfenix-ceto-premium-white 750 w Fan ve hava akımı sınırlı, uzun oyun seanslarında sıcaklık biraz daha yüksek olabilir Orta yeterli ama yüksek performans + uzun kullanım” için sınırlı
öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum