Ps5 kolu alacağım en garanti orijinal nereden alabilirim

docc

80+
Reaksiyon skoru
40
hepsiburadada 3.700 civarına var vatanda 5500 sorun yaşar mıyım hangisinden almak mantıklı önereceğiniz bir site var mı birde bu kronik problemli olan seriyi almamak için hangi renk almalıyım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Amazondan alabilirsin.

• Beğen
hepsiburadada 3.700 civarına var vatanda 5500 sorun yaşar mıyım hangisinden almak mantıklı önereceğiniz bir site var mı birde bu kronik problemli olan seriyi almamak için hangi renk almalıyım
Satıcıya bakmak lazım link atın

• Beğen
satıcı önemli olan
pc içinse alma çok daha iyi alternatifler var
fiyatı yüksek olanlar bilkom garantili genelde düşükler ithalatçı

Sorun yaşarsın, ben yaşadım. Vatan Bilgisayar'dan en garantilisi.

• Beğen
Reaksiyonlar: docc
farkı nedir hocam alternatif link atar mısın
PC için alacaksanız gerçekten almayın. Uyum sorunları, stick drift sorunları vs uğraşmaya gerek yok. Gamesir Cyclone 2 veya bütçe varsa G7 Pro olabilir. İkisi de Dualsenden daha iyi.

PC için alacaksanız gerçekten almayın. Uyum sorunları, stick drift sorunları vs uğraşmaya gerek yok. Gamesir Cyclone 2 veya bütçe varsa G7 Pro olabilir. İkisi de Dualsenden daha iyi.
reis ben dualsense tasarımı olsun istiyorum xbox tarzı değil var mıdır link

reis ben dualsense tasarımı olsun istiyorum xbox tarzı değil var mıdır link
Bu takıntıdan başka bir şey değil. PC'de en çok Xbox dizilimi model var dualsense dizilimi olanlar kaliteli değil

ama öyle alışmşım :/
1-2 gününü almıyor Xbox'a alışmak.

Dualsense düzeninde bu modellerle kısıtlısın.

pc içinse supernova veya cyclone al. ps kolları pc de sıkıntı çıkarıyor. ha ben yinede ps kolu almak istiyorum dersen amazondan ürün yorumlarına bak orada ne olduğu belli olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,618
Üyeler
188,287
Son üye
ataturk22
Geri