Satıcıya bakmak lazım link atınhepsiburadada 3.700 civarına var vatanda 5500 sorun yaşar mıyım hangisinden almak mantıklı önereceğiniz bir site var mı birde bu kronik problemli olan seriyi almamak için hangi renk almalıyım
satıcı önemli olanhepsiburadada 3.700 civarına var vatanda 5500 sorun yaşar mıyım hangisinden almak mantıklı önereceğiniz bir site var mı birde bu kronik problemli olan seriyi almamak için hangi renk almalıyım
farkı nedir hocam alternatif link atar mısınsatıcı önemli olan
pc içinse alma çok daha iyi alternatifler var
fiyatı yüksek olanlar bilkom garantili genelde düşükler ithalatçı
gamesir cyclone 2farkı nedir hocam alternatif link atar mısın
hepsiburadada 3.700 civarına var vatanda 5500 sorun yaşar mıyım hangisinden almak mantıklı önereceğiniz bir site var mı birde bu kronik problemli olan seriyi almamak için hangi renk almalıyım
PC için alacaksanız gerçekten almayın. Uyum sorunları, stick drift sorunları vs uğraşmaya gerek yok. Gamesir Cyclone 2 veya bütçe varsa G7 Pro olabilir. İkisi de Dualsenden daha iyi.farkı nedir hocam alternatif link atar mısın
reis ben dualsense tasarımı olsun istiyorum xbox tarzı değil var mıdır linkPC için alacaksanız gerçekten almayın. Uyum sorunları, stick drift sorunları vs uğraşmaya gerek yok. Gamesir Cyclone 2 veya bütçe varsa G7 Pro olabilir. İkisi de Dualsenden daha iyi.
Bu takıntıdan başka bir şey değil. PC'de en çok Xbox dizilimi model var dualsense dizilimi olanlar kaliteli değilreis ben dualsense tasarımı olsun istiyorum xbox tarzı değil var mıdır link
ama öyle alışmşım :/Bu takıntıdan başka bir şey değil. PC'de en çok Xbox dizilimi model var dualsense dizilimi olanlar kaliteli değil
1-2 gününü almıyor Xbox'a alışmak.ama öyle alışmşım :/