Yardım RAM FİYATLARI DAHADA ARTARMI !?

Hunzz

80+
Reaksiyon skoru
87
Selamünaleyküm Öncelikle
Parça Parça ve yavaş yavaş elime para geçtikçe bilgisayar parçaları alıyorum şimdide ram, alsammı diye düşünüyorum dahada artarmı fiyat sistemide ne zaman tamamlıyacağımı bilmediğimden ötürü şimdi almalımıyım yoksa bekleyeyimmi
Düşündüğüm Ramde Buydu Yardımcı olursanız sevinirim
kimse net bisey diyemez ama suan dusmeyecegi kesin ben artar diyorum

Samsung bile kendi ürünlerinin bir kısmında kullanmayacağını açıkladı. Eğerki bireysel kullanıcılar için adımlar atılmazsa üretimin yetersizliğinden dolayı fiyatları her daim artacaktır. DDR4'e yönelmeye başladılar insanlar şimdiden. Ryzen 7 5800X3D işlemci bile bu süreçte değer kazanmaya başladı. 3-4 yıl tahmini olarak bu durumun süreceği ve bu süreçte fiyatların sürekli olarak artacağı öngörülmekte. Herkesten bir öngörü çıkar ama kesin olacak diye bir şey yok. Şuan için görünen durum ise fiyatların artışı yönünde.

Samsung bile kendi ürünlerinin bir kısmında kullanmayacağını açıkladı. Eğerki bireysel kullanıcılar için adımlar atılmazsa üretimin yetersizliğinden dolayı fiyatları her daim artacaktır. DDR4'e yönelmeye başladılar insanlar şimdiden. Ryzen 7 5800X3D işlemci bile bu süreçte değer kazanmaya başladı. 3-4 yıl tahmini olarak bu durumun süreceği ve bu süreçte fiyatların sürekli olarak artacağı öngörülmekte. Herkesten bir öngörü çıkar ama kesin olacak diye bir şey yok. Şuan için görünen durum ise fiyatların artışı yönünde.
alıyorum ozaman hocam

artabilir , ama ram fiyatlarından dolayı talep düşüklüğünden sabit de kalabilir. yeni ekran kartı çıkaracağını düşünmüyorum firmaların şu anda , 5000 sper modelleri de geçikecek yıl sonuna sarkacak, belki hiç çıkmayacak.

alıyorum ozaman hocam
Bu akşam için incehesap indirimlerini bi bekleyin isterseniz. İyi bir fiyata düşen RAM olursa onu alırsnız. Eğerki düşen olmazsa forumda RAM önerisi isteyin. Size uygun fiyatlı iyi bir RAM önerisi yaparlar.

ptt den alma ama

Bu akşam için incehesap indirimlerini bi bekleyin isterseniz. İyi bir fiyata düşen RAM olursa onu alırsnız. Eğerki düşen olmazsa forumda RAM önerisi isteyin. Size uygun fiyatlı iyi bir RAM önerisi yaparlar.
Tamamdır hocam teşekkür ederim

5 dakika önce gene toplu zam geldi. 27 bine alacağım ram 32 bin oldu. Diğer ram fiyatları da arttı sanırım. Allah belalarını versin. Oled monitör fiyatına ram alıyoruz.

Geri