PC hocasının 9060 XT 7500f li sistem alınır mı

Uzun Vs hayri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
536
Bütçe varsa 9070xtli sistem almak daha mantıklı tabi dostum. Bu sisteminde tek eksiği Colorful anakart ve Segotep PSU hani iş görür parçalar ama bir FSP/Corsair kalitesi beklememek lazım. Fiyatı düşürmek için buralardan kısılmış, normal. Ekstra olarak ilerki zamanlarda rami dual channel yapmanı öneririm alacaksan

Bütçe varsa 9070xtli sistem almak daha mantıklı tabi dostum. Bu sisteminde tek eksiği Colorful anakart ve Segotep PSU hani iş görür parçalar ama bir FSP/Corsair kalitesi beklememek lazım. Fiyatı düşürmek için buralardan kısılmış, normal. Ekstra olarak ilerki zamanlarda rami dual channel yapmanı öneririm alacaksan
Bana ne önerirsin

70k çok pahalı değil mi hocam ya o sisteme

70k çok pahalı değil mi hocam ya o sisteme
Bende öyle dusundum de sorayım dedim bu fiyata 9070 XT + 7800x3d li sistemler var b850 anakart iyi kasa + lianli 360 sıvı soğutucu falan secince 78 bin falan yapıyor ince hesabta ama taksit secenek i yok

Pesin fiyatına 6 taksit alınır mı QNB olmadığı için 6 taksit oluyor önerir misiniz yoksa 9070 XT li 7500x3d li sistemimi alınır
Bu sistem alınır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,569
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri