Arkadaş haklı. Geçen benimkine bundan verdim gece bana kerkiniyordu canımı zor kurtardım.bunu kedinize yedirmeyin, içinde bağımlılık yapıcı madde bulunyor. kediniz fuhuş yapmış gibi çıldırır
1-2 haftada bir veriyorum birsey olmaz o kadarini hakediyorbunu kedinize yedirmeyin, içinde bağımlılık yapıcı madde bulunyor. kediniz fuhuş yapmış gibi çıldırır
içerisinde çok fazla tuz bulunuyor ayrıca bazı kedilerde alerji ve çok ciddi yaralara sebep olabiliyor1-2 haftada bir veriyorum birsey olmaz o kadarini hakediyor
6 ocak teslimat ama 10 tane aldim
Oyle yaziyo ama yarin kargolanir
Markette 25-30₺yaş mama almadım hiç fiyat iyi mi oluyor gerçekten
Hicbir hazir mama saglikli guvenli degil zaten bu tarz mamalar odul niyetine arada verilir ayni bizim cips vs yememiz gibi genis araliklar ile uygun dozajda verilmeliiçerisinde çok fazla tuz bulunuyor ayrıca bazı kedilerde alerji ve çok ciddi yaralara sebep olabiliyor
Protein oranı iyimiş idman sonrası yeriz 2 paketWhiskas Sığırlı Poşet Yaş Mama 85 G Tekli Paket : Amazon.com.tr: Evcil Hayvan Ürünleri
Whiskas Sığırlı Poşet Yaş Mama 85 G Tekli Paket : Amazon.com.tr: Evcil Hayvan Ürünleriwww.amazon.com.tr