He ya güzeldiGeçen hafta 129k 5090 suprim satıldı Hepsiburada da. Çok çok az kişi almış
Ula ben görsem alırdımHe ya güzeldigördüm ama nasıl Alican ki kart limit okadar
![]()
Akakçede düştüğü fiyatı gördüm ama ne konu gördüm ne de indirimi yakalayabildim malesef. 4080 super var, geçmeme gerek yok ama bu şekil bir indirim yakalayabilirsem almak istiyorum.Geçen hafta 129k 5090 suprim satıldı Hepsiburada da. Çok çok az kişi almış
Bende suprim 5080 var gel takas edelimAkakçede düştüğü fiyatı gördüm ama ne konu gördüm ne de indirimi yakalayabildim malesef. 4080 super var, geçmeme gerek yok ama bu şekil bir indirim yakalayabilirsem almak istiyorum.
İlahi hocam taş gibi karttır eminim güle güle lullanın, benim keratayı da seviyom (galax sg) en iyisi 6000 serisini beklemek aslında %100 performans artışı gibi bir şeyle yükseltmek.Bende suprim 5080 var gel takas edelim![]()
5700x3d ile akıbeti ne olur ?
Alıntıyı görüntüle
MAGLUM OCAK AYINA SAYILI GÜNLER KALDI BELLEK PİYASASI ORTADA 5090 DÜŞÜNENLER İÇİN İYİ BİR ÜRÜN İYİ BİR AVANTAJ TAKSİT SEÇENEGİ İLE
CS GO, Valorant gibi CPU bound oyunlarda 2K yüksek ayarlarda minimal darboğazlar oluyor. 20den fazla single player AAA oyunu oynadım 2K'da birinde bile darboğaz yaşamadım.Kökle yetmiyor 4 k da 10 oyundan 5 inde %50 darboğaz yapıyor kaçınılmaz
156k'ya suprim soc var. Astralden de iyi bir kart. 9 taksitle alabileceksen düşün kanka üzmez.
Görsem anında alırdımGeçen hafta 129k 5090 suprim satıldı Hepsiburada da. Çok çok az kişi almış
İndirim bittiAlıntıyı görüntüle
3ü arasından hepsiburada daha mantıklı çünkü premium worldcardım var 9 taksitle alabiliyorum. Suprim rog astraldan iyi mi hocam ve testi var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Görsem anında alırdım![]()
Alıntıyı görüntüle
3ü arasından hepsiburada daha mantıklı çünkü premium worldcardım var 9 taksitle alabiliyorum. Suprim rog astraldan iyi mi hocam ve testi var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Görsem anında alırdım![]()