❌İndirim Bitti! Mediamarkt Mac Mini M4 25999TL

vatanda mediamarkt da sürekli bu fiyatlara sürekli veriyor zaten indirim falan yok.

1tb m2 harici disk ile kullanıyorum, 1 yıldır hiç bir sorun yaşamadım. Varsayılan indirme diski olarak harici diski belirleyip varsa sanal makinelerinizi de ona kurabilir ve hatta uygulamalarınızı direk harici m2 içinden çalıştırabilirsiniz. Mükemmel bir cihaz, elektriği damla damla harcıyor resmen.

Ayrica isbankasi maximum kartla oderseniz 1500tl maxipuan kampanyasi var. Odemeden once Iscepten kampanyaya katilim yapmak gerekiyor.

Ben amazondan 9 taksit vade farksız aldım 1 hafta önce 27k mı neydi. Mediamarkt ın fiyatı daha iyi ama maks 3 taksit yapıyor maalesef.

Alacak arkadaşlara tavsiye ederim özellikle günlük kullanım veya kodlama vesaire yapıyorsanız çok iyi ürün. Tabi biraz farklı olduğu için alışmak zor oluyor ctrl c yaparak kopyalamak yerine başka bir kombinasyon yapınca insanın kafası karışıyor ama güzel ürün tavsiye ederim
Bende o kampanyayı kaçırdım diye üzülmüştüm şimdi mediamarktan aldım vade farksız 4 taksit yaptı.

Aldım ama iade mi etsem bilmiyorum. İhtiyaç da yoktu fiyat iyi diye aldım. Mediamarkt ürünü açınca iade alıyor mu acaba

İade talebinde bulundum. Adresten iade şeklinde. Gebze civarında almak isteyen olursa 25500e geldi bana kuponla. O fiyata verebilirim. Kutuyu açmadım.

Ben amazondan 9 taksit vade farksız aldım 1 hafta önce 27k mı neydi. Mediamarkt ın fiyatı daha iyi ama maks 3 taksit yapıyor maalesef.

Alacak arkadaşlara tavsiye ederim özellikle günlük kullanım veya kodlama vesaire yapıyorsanız çok iyi ürün. Tabi biraz farklı olduğu için alışmak zor oluyor ctrl c yaparak kopyalamak yerine başka bir kombinasyon yapınca insanın kafası karışıyor ama güzel ürün tavsiye ederim
Hocam klavye ayarlarından ctrl ile commandın fonksiyonlarını değiştirirseniz böyle bir sorun kalmıyor. Bir tek alt tab yerine ctrl tab yapmak gerekiyor o kombinasyonda ama.

Hocam klavye ayarlarından ctrl ile commandın fonksiyonlarını değiştirirseniz böyle bir sorun kalmıyor. Bir tek alt tab yerine ctrl tab yapmak gerekiyor o kombinasyonda ama.
Hocam onu yapmıştım ama bazı programlarda problem çıkıyor sonuçta mac özel ayarlamalar yapmışlar o yüzden orijinal nasılsa o şekilde kullanmaya alışıyorum şu anda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,662
Üyeler
186,768
Son üye
112acil
Geri