nightlessx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 194
vatanda mediamarkt da sürekli bu fiyatlara sürekli veriyor zaten indirim falan yok.
Bende o kampanyayı kaçırdım diye üzülmüştüm şimdi mediamarktan aldım vade farksız 4 taksit yaptı.Ben amazondan 9 taksit vade farksız aldım 1 hafta önce 27k mı neydi. Mediamarkt ın fiyatı daha iyi ama maks 3 taksit yapıyor maalesef.
Alacak arkadaşlara tavsiye ederim özellikle günlük kullanım veya kodlama vesaire yapıyorsanız çok iyi ürün. Tabi biraz farklı olduğu için alışmak zor oluyor ctrl c yaparak kopyalamak yerine başka bir kombinasyon yapınca insanın kafası karışıyor ama güzel ürün tavsiye ederim
Hocam klavye ayarlarından ctrl ile commandın fonksiyonlarını değiştirirseniz böyle bir sorun kalmıyor. Bir tek alt tab yerine ctrl tab yapmak gerekiyor o kombinasyonda ama.Ben amazondan 9 taksit vade farksız aldım 1 hafta önce 27k mı neydi. Mediamarkt ın fiyatı daha iyi ama maks 3 taksit yapıyor maalesef.
Alacak arkadaşlara tavsiye ederim özellikle günlük kullanım veya kodlama vesaire yapıyorsanız çok iyi ürün. Tabi biraz farklı olduğu için alışmak zor oluyor ctrl c yaparak kopyalamak yerine başka bir kombinasyon yapınca insanın kafası karışıyor ama güzel ürün tavsiye ederim
Hocam onu yapmıştım ama bazı programlarda problem çıkıyor sonuçta mac özel ayarlamalar yapmışlar o yüzden orijinal nasılsa o şekilde kullanmaya alışıyorum şu andaHocam klavye ayarlarından ctrl ile commandın fonksiyonlarını değiştirirseniz böyle bir sorun kalmıyor. Bir tek alt tab yerine ctrl tab yapmak gerekiyor o kombinasyonda ama.