Halı ve sandalye eziyeti(delirdim)

xurnashaken

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
311
Çok dandik bir xprime koltuğum var çok pişmanım aldığıma. Durmadan halıya takılıyor ve halı odanın içinde bir sağa bir sola gidiyor artık kafayı yiyeceğim ve halıyı bıçaklıcam bu sandalyenin halıyı kaldırmasını önlemenin bir yolu var mı ?

günde 6 defa halıyı düzeltmekten terleyen kebabçıya döndüm bir yol gösterin nolur.

Çok dandik bir xprime koltuğum var çok pişmanım aldığıma. Durmadan halıya takılıyor ve halı odanın içinde bir sağa bir sola gidiyor artık kafayı yiyeceğim ve halıyı bıçaklıcam bu sandalyenin halıyı kaldırmasını önlemenin bir yolu var mı ?

günde 6 defa halıyı düzeltmekten terleyen kebabçıya döndüm bir yol gösterin nolur.

Halıya hepsi takılır. Tekerleği halının kıyısına köşesine denk gelmeyecek.

Halının altına kaymaması için bir şey koyuluyordu süngerimsi ondan denedin mi?
Halı kaydırmaz diye geçiyor sanırım

kaç yıllık sapasağlam koltuğum annem odama halı koydu yırtılmış oraya takılıp 2 tekerleğini kırdım :D bence halı olmaması gerek

Halının altına kaymaması için bir şey koyuluyordu süngerimsi ondan denedin mi?
Halı kaydırmaz diye geçiyor sanırım
baktım dediğinize internetten deneyeceğim hocam bulmaya çalışıp teşekkürler
Halıyı kaldır yada geniş bir halı al.
kaç yıllık sapasağlam koltuğum annem odama halı koydu yırtılmış oraya takılıp 2 tekerleğini kırdım :D bence halı olmaması gerek
hocam halı koymayınca da bir şey yediğimiz zaman kırıntısı düşüyor sandalyenin ayağı hem kırıntıyı eziyor hemde kendi ayağına göçertip zarar görüyor öylede denedim kurtulamıyorum bir türlü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,414
Üyeler
186,738
Son üye
Yusufenes1643
Geri