Acilinden 95-105k Arası rekabetçi oyun 1080p sistem tavsiyesi

Fyrios

80+
Reaksiyon skoru
33
Arkadaşlar r7 9800x3d ve rtx5070ti istiyorum yanındaki parçaların hangi marka hangi model olduğundan pek anlamam o yüzden yardımınıza ihtiyacım var.

ben galiba yine istediğim pcyi alamayacağım bu zamlar yaktı bizi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece kasa bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pcbuild 1080p için r7 9800x3d ve 5070ti için %10 darboğaz diyor 5070 için demiyor 5070 mi alsam?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim peki darboğaz yapar mı 1080de pcbuildse %10 vermiş
İşlemci odaklı oyunlarda yapmaz , diğer oyunlarda 10-15 yapar kafaya takmalık değerler değil bunlar gerçi darboğaz direkt kafaya takmalık bir sorun değil eğer drop vb olmayacaksa.

İşlemci odaklı oyunlarda yapmaz , diğer oyunlarda 10-15 yapar kafaya takmalık değerler değil bunlar gerçi darboğaz direkt kafaya takmalık bir sorun değil eğer drop vb olmayacaksa.
Şu an da r5 5600x ve rx6800xt var valorant oynuyorum drop oluyor sürekli aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum o yüzden ekran kartını aşırıya kaçmadan mı alsam diye düşünüyorum öne dersiniz

Şu an da r5 5600x ve rx6800xt var valorant oynuyorum drop oluyor sürekli aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum o yüzden ekran kartını aşırıya kaçmadan mı alsam diye düşünüyorum öne dersiniz
Yani normalde derim ki ekran kartı almana bile gerek yok ama her hafta her şeyin fiyatı uçuyor o yüzden almışken almak lazım. Aşırıya kaçmanda sorun yok 5 yıl yerine 10 yıl kullanırsın sorun değil.

Yani normalde derim ki ekran kartı almana bile gerek yok ama her hafta her şeyin fiyatı uçuyor o yüzden almışken almak lazım. Aşırıya kaçmanda sorun yok 5 yıl yerine 10 yıl kullanırsın sorun değil.
5070 alsam çok mantıksız olur mu

5070 alsam çok mantıksız olur mu
Olur vrami düşük şu an topladığın sistem ömürlük. Bakımlarını yaparsan çocukların olana kadar götürür onlara miras kalır :D

Olur vrami düşük şu an topladığın sistem ömürlük. Bakımlarını yaparsan çocukların olana kadar götürür onlara miras kalır :D
Dediğim gibi gözüm kapalı almak istiyorum tek korkum drop yemek valorantta

Dediğim gibi gözüm kapalı almak istiyorum tek korkum drop yemek valorantta
Yemezsin drop korkma :D profesyonel yayıncıların çoğu 5070 Tİ/9070XT + 9800x3d/7800x3d kullanıyor zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,730
Üyeler
186,937
Son üye
enesmsk
Geri