Bilen biri varsa soruma yanıt verebilirmi?

Bir Türk

80+
Reaksiyon skoru
5
Dragos 3000RPM 220W Intel & AMD Siyah Kule Tipi CPU Soğutucu'nun , MSI A520M-A Pro ana kartla uyumlu olup olmadığına dair araştırma yaptım fakat uyumluluk konusunda iki ürünün bağlantıları varmı, yokmu tereddütte kaldım anlayan birileri var ise yardımcı olursa sevinirim.İşlemcim ryzen5 5600 ile uyumlu fakat dediğim gibi anakart ile sanırım yok bende bilmiyorum. Kasamın fanlarını komple değiştiriyorumda....

Evet uyumlu ama dragos ürünleri maalesef pek kaliteli değil belki paylaştığın ürün iyidir bir şey diyemem sadece genelleme yapıyorum marka bazlı olarak . Dijital ısı göstergeli ürün olsun diyorsan bunu önerebilirim . Karar senin ikisi de uyumlu sisteminle

Evet uyumlu ama dragos ürünleri maalesef pek kaliteli değil belki paylaştığın ürün iyidir bir şey diyemem sadece genelleme yapıyorum marka bazlı olarak . Dijital ısı göstergeli ürün olsun diyorsan bunu önerebilirim . Karar senin ikisi de uyumlu sisteminle
hocam ısı göstergesinden ziyade performans versin istiyorum hakikaten bütçeli olsun ve soğutsun istiyorum 3 yıldır stok fanla yanıyor işlemci bugün değişim vakti dedim :D , bir öneride daha bulunmanı rica edicem kasamdaki tüm fanları değiştiricem kasa küçük 12 cm lik 6 adet fan gerekli internetten ürünlere bakıyorum yorumlara bakıyorum kimisi diyor iyi kimisi diyor kötü lütfen bana kasa için 6 adet alabileceğim fan önerin hocam...
uygun bütçeli olursa beni mutlu edersiniz .

Kasanız nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En uygunu bunlar tavsiye edebileceğim pwm bağlantı ve hem pwm hemde argb birbirine eklenebiliyor yani tavsiye etmem ama 6 fanıda kablolarını birbirine ekleyip kullanmak mümkün
kasa çokkkk dantik hocam yenisi alsammı dedim fakat o kadar gücüm yok 4k ve 5k arası bütçem var işlemci soğutucu değişicem ,ek olarak m2 ssd alma planım var yani dardayım değişemiyorum enide yoruyorum hakkını helal et bu kasayı fan yönüyle adam etmem lazım yardım benim için çok kıymetli sağol varol şimdiden...

https://www.trendyol.com/pd/lunatic/albatros-4-rgb-fan-tamperli-camli-oyuncu-kasasi-p-46947405

Sıkıntı yok kardeşim Fanlar çok kötü değilse üstte 2 adet ekle görüntüden feragat et yeter şu da var attığım fanlar gayet uygun 6 adet alıp değiştirmen daha mantıklı tabi karar senin

Sıkıntı yok kardeşim Fanlar çok kötü değilse üstte 2 adet ekle görüntüden feragat et yeter şu da var attığım fanlar gayet uygun 6 adet alıp değiştirmen daha mantıklı tabi karar senin
o zaman sizin bilginizle hareket edicem hocam 2 tane sizin attığınızı eklemek yerine komple değiştirmem daha sağlıklı diye düşünüyorum 1 kere değişicem tam ollsun bari , bide sizin attığınız işlemci soğutucu uyumluysa ve fp ürünüyse onuda kullanıcam yardımlarınız için minnettarım Vallhi çok dardaydım sağolun hayırlı akşamlar :)

o zaman sizin bilginizle hareket edicem hocam 2 tane sizin attığınızı eklemek yerine komple değiştirmem daha sağlıklı diye düşünüyorum 1 kere değişicem tam ollsun bari , bide sizin attığınız işlemci soğutucu uyumluysa ve fp ürünüyse onuda kullanıcam yardımlarınız için minnettarım Vallhi çok dardaydım sağolun hayırlı akşamlar :)
Estağfurullah ne demek hocam thermalright kule tipi soğutucuları genel olarak f/p kasa fanlarıda öyle
Benzer fiyata böyle bir şey de var . işlemcinize zaten daha ucuz soğutucuda yeter ama ne kadar soğuk o kadar iyi

Geri