Yardım Corsair hs80 max wireles gürültü engelleme sorunu

misemise

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
259
Arkadaşlarla oyun oynarken kullanıyorum. Oturma odasın da bilgisayarım başka yerim yok. Oyun oynarken arkadaşlarıma odadaki sesler çok fazla gitmektedir. Önereceğiniz bir kulaklık varsa yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Deri ped almanız her şeyi degistirebilir

Arkadaşlarla oyun oynarken kullanıyorum. Oturma odasın da bilgisayarım başka yerim yok. Oyun oynarken arkadaşlarıma odadaki sesler çok fazla gitmektedir. Önereceğiniz bir kulaklık varsa yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
iletişim için kullandığınız uygulama ya da icue üzerinden ayarları kurcalayın

Kulaklığınızın yalıtımı düşük ki dışarıya veriyor.Mikrofon odanızda ki sesleri alır karşıya gönderir
Sorun zaten karşı tarafın odamdaki sesleri duyması
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iletişim için kullandığınız uygulama ya da icue üzerinden ayarları kurcalayın
Bütün ayarları yaptım ses karşı tarafa fazla gidiyor

Mic Boost açık mı

Sorun zaten karşı tarafın odamdaki sesleri duyması

Bütün ayarları yaptım ses karşı tarafa fazla gidiyor
:D ben oturma odasındakiler çok duyuyor sandım :D Mikrofon seviyesinin hassasiyetini arttırmanızyeterli.Discorddaysanız giriş mikrofonu en sağa çekerek artırın.Ek olarak windows ses ayarlarındanda azaltablrsniz
1767806122895.webp
gi

:D ben oturma odasındakiler çok duyuyor sandım :D Mikrofon seviyesinin hassasiyetini arttırmanızyeterli.Discorddaysanız giriş mikrofonu en sağa çekerek artırın.Ek olarak windows ses ayarlarındanda azaltablrsnizAlıntıyı görüntüle gi
Team speak kullanıyoruz discord yasaklandı yaa

:D ben oturma odasındakiler çok duyuyor sandım :D Mikrofon seviyesinin hassasiyetini arttırmanızyeterli.Discorddaysanız giriş mikrofonu en sağa çekerek artırın.Ek olarak windows ses ayarlarındanda azaltablrsnizAlıntıyı görüntüle gi
Deneyeceğim

Mic Boost açık mı
Dikkat etmedim eve geçtiğim de bakacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,395
Üyeler
187,501
Son üye