Arkadaşlarla oyun oynarken kullanıyorum. Oturma odasın da bilgisayarım başka yerim yok. Oyun oynarken arkadaşlarıma odadaki sesler çok fazla gitmektedir. Önereceğiniz bir kulaklık varsa yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Sesleri mikrofon dağıtmıyor mu?Deri ped almanız her şeyi degistirebilir
Kulaklığınızın yalıtımı düşük ki dışarıya veriyor.Mikrofon odanızda ki sesleri alır karşıya gönderirSesleri mikrofon dağıtmıyor mu?
iletişim için kullandığınız uygulama ya da icue üzerinden ayarları kurcalayınArkadaşlarla oyun oynarken kullanıyorum. Oturma odasın da bilgisayarım başka yerim yok. Oyun oynarken arkadaşlarıma odadaki sesler çok fazla gitmektedir. Önereceğiniz bir kulaklık varsa yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Sorun zaten karşı tarafın odamdaki sesleri duymasıKulaklığınızın yalıtımı düşük ki dışarıya veriyor.Mikrofon odanızda ki sesleri alır karşıya gönderir
Bütün ayarları yaptım ses karşı tarafa fazla gidiyoriletişim için kullandığınız uygulama ya da icue üzerinden ayarları kurcalayın
Sorun zaten karşı tarafın odamdaki sesleri duyması
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütün ayarları yaptım ses karşı tarafa fazla gidiyor
Team speak kullanıyoruz discord yasaklandı yaaben oturma odasındakiler çok duyuyor sandım
Mikrofon seviyesinin hassasiyetini arttırmanızyeterli.Discorddaysanız giriş mikrofonu en sağa çekerek artırın.Ek olarak windows ses ayarlarındanda azaltablrsnizAlıntıyı görüntüle gi
Deneyeceğimben oturma odasındakiler çok duyuyor sandım
Mikrofon seviyesinin hassasiyetini arttırmanızyeterli.Discorddaysanız giriş mikrofonu en sağa çekerek artırın.Ek olarak windows ses ayarlarındanda azaltablrsnizAlıntıyı görüntüle gi
Dikkat etmedim eve geçtiğim de bakacağımMic Boost açık mı
Kapalı?Mic Boost açık mı