Başlık silindi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

nightsoldier

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
483
Yanlış Bilgilendirme: Tüm Ürünlerde Belirtilen İndirim Görünmüyor
Okumayınız.

Son düzenleme:
1767940070192.webp

14 kasım 2022de almısım, hala kullanıyorum sarjı falan iyi ama bazen bluetooth adaptörden midir nedir anlık kesiliyor tekrar geliyor

Bu marka iyi midir?
Bu ürün iyi midir veya farklı bir şey önerir misiniz?
Marka ürün güzel de bu fiyat çok. Normalde 1500 TL civarı. 1500'ün altına düşerse indirim oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tüm ürünlerde %15 indirim yok. Başlık clickbait.

aynı sorun bendede vardı resetleyip telefon uygulamasından sıfırdan bağlantı yaptım düzeldi

kulak içi 5-6 tane kulaklığa baktım başka sitelerde bazıları daha ucuz bazıları aynı fiyat kendi sitesinde ucuz olanı göremedim

20.000 mah 45w powerbank 1270 liraya geliyor sanki gayet güzel fiyat.

kullanıyorum fiyat performans oolarak en iyilerden
Hocam bende almayı düşünüyorum ama Hepsiburada ve Trendyol yorumlarında bazıları 1-2 ayda kulaklığın sesi azaldı, arızalandı vs. yorumlar gördüm biraz aklımı karıştırdı ne zamandır kullanıyorsunuz herhangi bir sıkıntıyla karşılaştınız mı ?

Hocam bende almayı düşünüyorum ama Hepsiburada ve Trendyol yorumlarında bazıları 1-2 ayda kulaklığın sesi azaldı, arızalandı vs. yorumlar gördüm biraz aklımı karıştırdı ne zamandır kullanıyorsunuz herhangi bir sıkıntıyla karşılaştınız mı ?
1 sene olacak neredeyse. ben sağ kulağım daha az duyduğu için uygulamasından eşitledim seslerini. mikrofonda şuan yaşadığım bir problem yok. Gürültülü alanlarda fabrika falan çok duyulabilir değil ama gürültü aşırı değilse sesi gayet iyi iletiyor. Müzik konusunda beni tatmin ediyo zaten kulağı çok kuvvetli birisi değilim. Kız arkadaşıma da aldırdım o da memnun.
Alınırı o zaman bu, alıyorum? 😁

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri