toksoysefa
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
Devam parçalar olarak ne düşünüyorsunuz hocam hayırlı olsunHepsiburada satıcı sepette %5 indirim yapıyor 16.062 TL'ye aldım sabah.
Devam parçalar olarak ne düşünüyorsunuz hocam hayırlı olsunHepsiburada satıcı sepette %5 indirim yapıyor 16.062 TL'ye aldım sabah.
Farklı model yok diye biliyorum bu işlemcinin. Her satıcı farklı frekans değeri yazıyor fakat aynı işlemci. Ben hepsiburada ve amazon dan alışveriş yaparken öncelik hepsiburada ve amazon satıcı olmasına bakıyorum direkt müşteri hizmetleri ile muhatap oluyorum valla diğer satıcılardan hiç ürün almadığım için bir şey diyemem hocam.Aga özellik kısmında yazılar farklı geldı soru da soramıyorum o yuzden o linkten bakmadım garantısıne güvenemedim
Kafamda her türlü oyunu oynamak var gerek fps gerek hıkayelı 2 k evet beyaz parça araştırıyorum stok sorunu var ve fıyatlar dengesız ılerlıyor göze hitap için beyaz düşündüm ama geregınden fazla kır tutuyorsa sıyaha dönerim1080 de oynamayacaksan 5-6 sene baş ağrıtmaz. ve bende beyaz düşünmeni önermem. çünkü evet beyaz parçalar bulunmaz nimet gibi muamele görüyo ve ona göre pahalı. ayrıca çok çabık kirleniyo beyazdan siyaha geçtim kafa rahat
Kasa msi mag pano 100r sinerji'den aldım.Devam parçalar olarak ne düşünüyorsunuz hocam hayırlı olsun
Teşekkurler agam daha once de alışverıs yapıp memnun kaldıysan o linkten alırım bende cunku test edecegım pc yok o yuzden karasız kaldımFarklı model yok diye biliyorum bu işlemcinin. Her satıcı farklı frekans değeri yazıyor fakat aynı işlemci. Ben hepsiburada ve amazon dan alışveriş yaparken öncelik hepsiburada ve amazon satıcı olmasına bakıyorum direkt müşteri hizmetleri ile muhatap oluyorum valla diğer satıcılardan hiç ürün almadığım için bir şey diyemem hocam.
Ekran kartından biraz kısıp beyaza yöneleyimmi yoksa o algıdan çıkıp sıyah mı gıtmelıyım5070 ti için bütçen siyaha zor yetiyo ondan
çok kir tutuyo. özellikle ben malatyada yaşıyorum. malum deprem bölgesi 3 yıl geçti diyemiyoruz maalesef her yer toz toprak. 2 ayda tamamen toz bağladı. ve doğru parçalarla siyah da aşırı hoş duruyo. hatta bide lego f1 aracı alıp misina ile astım. sosyal medyada görmüştüm aşırı hoş duruyoKafamda her türlü oyunu oynamak var gerek fps gerek hıkayelı 2 k evet beyaz parça araştırıyorum stok sorunu var ve fıyatlar dengesız ılerlıyor göze hitap için beyaz düşündüm ama geregınden fazla kır tutuyorsa sıyaha dönerim
Hocam ben memnun kalırım başkası kalmaz öyle bakma sonuçta insanız hepimizTeşekkurler agam daha once de alışverıs yapıp memnun kaldıysan o linkten alırım bende cunku test edecegım pc yok o yuzden karasız kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartından biraz kısıp beyaza yöneleyimmi yoksa o algıdan çıkıp sıyah mı gıtmelıyım
Güle güle kullan agam bende ona gore planlarım gidişatı yorum için eywçok kir tutuyo. özellikle ben malatyada yaşıyorum. malum deprem bölgesi 3 yıl geçti diyemiyoruz maalesef her yer toz toprak. 2 ayda tamamen toz bağladı. ve doğru parçalarla siyah da aşırı hoş duruyo. hatta bide lego f1 aracı alıp misina ile astım. sosyal medyada görmüştüm aşırı hoş duruyo
Alıntıyı görüntüle