❌İndirim Bitti! 53K Lenovo loq İ7 13650 rtx 5070 24 gb / 1tb

dostlar linkini attıgım bu laptop alınır mı peki sizce bir sorunu varmı yada bu fiyata sunu al dedıgınız varmı?

Fiyat çok iyi ya. Dün başka almamış olsam veya bir laptop ihtiyacım daha olsa ve 3-6 taksit falan olsa atlardım. Normalde 2 yıl garanti olur bunda 3 yıl var. Bi yamuk olursa yollarsınız servise gider. Lenovo'nun yetkili servisi kim, iyi midir bilmem tabi. Riske girmeye değer bence.
Hayırlı olsun hocam, canavarı almışsınız

R9T 5070 Ti tercih etmiştiniz diye hatırlıyorum. Kullandığı kasalarında TongFang'in üretimi olduğunu da biliyorsunuzdur. Machenike, Mechrevo, XMG, ThundeRobot, Dream Machines gibi zibilyon tane pek çok firma tıpkı Game Garaj gibi TongFang üretimli cihazları satışa sunuyor, bu markalarında bolca şikayeti var. Ülkemizi geç dünya çapında farklı ülkelerde epey bir şikayet var bu kasalar ile ilgili. Çoğu zaman tercih edilmiyorlar bile. LOQ için yaptığınız bu "almama" çabasını keşke R9T ve TongFang içinde yapsanız. 2-3 şikayeti bakarak bir cihaz alınamaz olmuyor, objektif bakın birazda.

notebooklar masaüstü pclerden daha ucuz nasıl zaman denk geldik.
2,3 sene önce de fiyatları şişik gösterip aynı taktiği yaptılar, yıl ortalarında yada sonunda ram sıkıntısı da çözülürse youtube üzerinden kampanyalı fiyata ittirecekler o zaman deli satışlar oluyor.

Kaçıran üzülür kasımda 5060 aldım 12 taksitle bunda da taksit imkanı olsa direkt alırdım

Gene gelmiş 1-2 Reddit şikayetine bakarak hemen kapılarını kapatan tayfa. En üst segment olan Scar 16 ve Legion 7 Pro gibi modellerde bile bolca şikayet varken sadece buna bakıp cihaza sorunlu demeniz ne kadar mantıklı acaba? Unutmayın, dünya çapında satışa sunulan modeller bu. Milyonlarca üretiliyor.
Yaw oku sende araştır dostum 1 ayda bu sorunu veren cihazdan ne bekleyebilirsin reddit orada gir oku tüm yorumları ben alıp test etmedim sonuçta yorumlar bu şekilde

maks bütçem 33-35k arası ne önerirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.el alabılıcegım bır yerde yasamıyorum malasef sıfır almam gerekıyor 33-35k arası ne önerirsin oncelıgım gundelık ısler oyun belkı arada

Bunu tercih et o zaman hocam, anakart sorunu Essential yani 15IAX9E modellerde yok; gönül rahatlığıyla alabilirsin. Zaten ofis laptopu benzeri bir anakart ve iç tasarımı var. Tek fanla soğutulmasına rağmen kendisini ideal sıcaklıklarda tutuyor. Eli yüzü düzgün bir cihaz olur, ağırda değil. 65W 3050 çoğu oyun için hala yeterli.

Üstteki atılan yazılar için konuşuyorum; ara ara donmalar, kitlenmeler vs birçok sebebi olabilir. Şuan aktif olarak Ryzen 3 7320U Asus Vivobook Go15 kullanıyorum. Nadiren de olsa durduk yere, yük altında bile değilken cihaz kitleniyor. Düğmesine basılı tutup kapatmadığım sürece de düzelmiyor. Yüksek ihtimal formatla çözerim bunu ancak projeler dosyalar vs yedek alacak vaktim yok uygulamaları baştan kurup kütüphanelerini kurmak işkence. Cihazda her türlü stres / benchmark testini yaptım cihazda arıza yok.

Bu tür sorunlar yerine önceki seride bulunan anakart problemi gibi sorunlara yoğunlaşmak lazım diye düşünüyorum ki anakart sorununu üstte bir arkadaş açıklamış, %90 oranında çözüldü demiş.

3 sene garanti, 5060 parasına, RAM 8 veya 16 değil 24GB, SSD 512GB değil 1TB, kasa tamamen plastik değil metal kaplama, gpu yanlışım yoksa en üst watt değerine sahip model, ucuz cihazlarda görmeye alışık olduğumuz İ7 13620H gibi çekirdek sayısı bakımından nispeten zayıf bir cpu da yok. Daha ne olsun balkonu da mutfağa xD

LOQ için yaptığınız bu "almama" çabasını keşke R9T ve TongFang içinde yapsanız. 2-3 şikayeti bakarak bir cihaz alınamaz olmuyor, objektif bakın birazda.
Alınmaz demedim 2-3 kere bu fiyata alınır dedim, yukarıları okuyabilirsin. Önceden kronik "Anakart yanma" yaşandığı için elbette tedbirli olunacak.

Clevo değil en azından TongFang'ı MSI falan da tercih ediyor. Ofiste aylardır bizzat X5T ve R9T kullananlar arkadaşlarım var, problem yaşayan olmadı. Denedim çok başarılı buldum öyle aldım. Böyle diye diye alınabilecek tüm laptopları eleriz hiçbirşey alamayız. "Aldığın üründe %25 ihtimalle şu görülüyor" dersen anlarım ama her ayrı modelde çeşit çeşit görülen ve pek çok farklı şeyden de kaynaklanabilen bir tomar sorun yaşanabiliyor.

100k'ya başka 9955HX3D / RTX 5070 Ti / 64 GB RAM / 2 TB SSD / 300 HZ ayarında "sorunsuz" cihaz bul onu alayım.

Son düzenleme:
Üstteki atılan yazılar için konuşuyorum; ara ara donmalar, kitlenmeler vs birçok sebebi olabilir. Şuan aktif olarak Ryzen 3 7320U Asus Vivobook Go15 kullanıyorum. Nadiren de olsa durduk yere, yük altında bile değilken cihaz kitleniyor. Düğmesine basılı tutup kapatmadığım sürece de düzelmiyor. Yüksek ihtimal formatla çözerim bunu ancak projeler dosyalar vs yedek alacak vaktim yok uygulamaları baştan kurup kütüphanelerini kurmak işkence. Cihazda her türlü stres / benchmark testini yaptım cihazda arıza yok.

Bu tür sorunlar yerine önceki seride bulunan anakart problemi gibi sorunlara yoğunlaşmak lazım diye düşünüyorum ki anakart sorununu üstte bir arkadaş açıklamış, %90 oranında çözüldü demiş.

3 sene garanti, 5060 parasına, RAM 8 veya 16 değil 24GB, SSD 512GB değil 1TB, kasa tamamen plastik değil metal kaplama, gpu yanlışım yoksa en üst watt değerine sahip model, ucuz cihazlarda görmeye alışık olduğumuz İ7 13620H gibi çekirdek sayısı bakımından nispeten zayıf bir cpu da yok. Daha ne olsun balkonu da mutfağa xD
On numara anlatmışsın

Geri