PTT Kart ile Steam'den alışveriş yapamıyorum

zxaxerous

80+
Reaksiyon skoru
0
PTT Kartı dün aldım. Online alışverişi ve yurt dışı alışverişi açtırdım. Kartta 3230 TL var ama 5 dolar bile yükleyemiyorum.

"Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.

Note that in some cases your credit card company may put a 'hold' on funds in your account. After correcting any errors in the information displayed below, please try again."

Bu hatayı veriyo ve hiçbirşey alamıyorum.

PTT Kartı dün aldım. Online alışverişi ve yurt dışı alışverişi açtırdım. Kartta 3230 TL var ama 5 dolar bile yükleyemiyorum.

"Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.

Note that in some cases your credit card company may put a 'hold' on funds in your account. After correcting any errors in the information displayed below, please try again."

Bu hatayı veriyo ve hiçbirşey alamıyorum.
Kart troy mu? Sağ altta ne yazıyor?

troy :D Türkiyenin gururu ama dışarıda çalışmaz 😂

steam dışarıda değilki yasal şuanda. sadece tl ödüyorsun dolar alıyor

merkezi dışarıda değil mi, yasal prosedüre bakmak gerek...
öyle de olabilir de troy bunlarda çalışmıyorsa vallahi rezillik. ben de ptt aldım da kart gelecek umarım çalışır. mastercard veren başka şirket yok mu? ziraat de troy veriyor

öyle de olabilir de troy bunlarda çalışmıyorsa vallahi rezillik. ben de ptt aldım da kart gelecek umarım çalışır. mastercard veren başka şirket yok mu? ziraat de troy veriyor
Ziraat master da veriyordu eskiden şimdi seçimlik olabilir ama belki üstüne para da sömürebilir...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,989
Üyeler
188,192
Son üye
sisiyan
Geri