❌İndirim Bitti! Game Garaj Slayer RTX 5070 Laptop | 60,3 bin TL (3-6 taksit)

Game Garaj Slayer X7T-5070 C7 i7 14650HX / RTX 5070 (115W) / 16GB RAM / 1TB SSD / 16 inç QHD %100 sRGB 180Hz IPS

Diğer sitelerde 68k iken N11'de 60,3k zammı unuttular herhalde. Dün %5 indirim + 1500 TL ek indirim varken bile HB'de 63k imiş (açtığım konu 3. resim bakın). Özelliklerine göre iyi fiyat ve yılbaşı zamlar öncesi tarihi dip fiyatlarında. İhtiyaç varsa kaçmaz. Epey / Akakçe (artık hb göstermiyor)

Alıntıyı görüntüle

Tek kötü yanı 16 GB RAM, 1x16 ve boş slot olması avantaj ileride bellek takviyesi yapılabilir.

Alıntıyı görüntüle

Sanki bu da iyi gibi, hepsi fason üretim zaten pek fark olduğunu düşünmüyorum. CPU ve Ekran HZ'i farkı var. 2K farkla da 2TB SSD ile alınabiliyor

İyi fiyat. Bende 8945hx 32 ram 5070 var. 70.700dü.6500 para puanla 64300e maletmiştim.
Şu an oyun oynuyorum. Silent hill 2.
Cihaz güzel. Sorun yaşamadım. Canavar gibi mübarek. 🧿
hocam bende de ryzen 9 8945hx olan modelı var ekstra ayar yapayım mı sızce bırde nasıl bır laptop kendılerı bende alalı bır hafta oldu arkadasımdan

Performans modunda özelleştirme yapabilirsiniz.
Turbo modda sessiz modu da deneyebilirsiniz, o da serin çalışıyor.
Özelleştirme bölümünden işlemci watt ayarlarını 50-55 arası yaptığınızda, işlemci anları sessiz çalışıyor.,az bir ısınıyor. Ortalama 85 falan. Ekran kartı serin zaten.
Ben 60 fps oyuncusuyum. Fps yüksek olması bana uymuyor. 60 sabit olsun yeter.
Ben özel ayarda oynuyorum.. İşlemci 75, ekran kartı 65 lerde.

Son düzenleme:
Ben özel modda oynuyorum.
55 wattı geçmiyor ayarım.
İşlemci oyunda 75 derece Oda sıcaklığında. Ses orta düzeyde.
Ofis modu var. Onda açınca 30 fps sabit. Zaten o kodda oyun oynanmaz
Oyun modunda ise 80-87 arası.
Turbo mod var. İki ayarlı.
Sessiz ve normal mod.
Yani yazın sıcaklıklar çekilmez. Klimasız bir odada veya sıcak olan bir yerde 90-100 arasını görecektir. Birçok laptop öyle maalesef.
Ozel modun ayarlari neler acik hocam paylasirmisin bende x7t var

Laptopu kullanıyorum ısınıyor. İşlemci ve Ramin olduğu bölge elimi yakıyor 3 saniye elimi koyamıyorum. Kasa plastik erir diye korktum işlemciyi 50w sabitledim. 80 derecede çalışıyor şimdi. İçindeki 16 gb'lik rami yükselteyim dedim Kingsman Values diye bir ram koymuşlar içine Türkiye'de yok. İkincisini bulamıyorum. Satabilirsem satıp başka bir kit almak zorundayım. Almışken direkt 32 GB almak daha mantıklı. Oyun ve ekran performansı olarak memnunum.

Performans modunda özelleştirme yapabilirsiniz.
Turbo modda sessiz modu da deneyebilirsiniz, o da serin çalışıyor.
Özelleştirme bölümünden işlemci watt ayarlarını 50-55 arası yaptığınızda, işlemci anları sessiz çalışıyor.,az bir ısınıyor. Ortalama 85 falan. Ekran kartı serin zaten.
Ben 60 fps oyuncusuyum. Fps yüksek olması bana uymuyor. 60 sabit olsun yeter.
Ben özel ayarda oynuyorum.. İşlemci 75, ekran kartı 65 lerde.
mod ayarlarınızı foto olarak buraya atarmısınız musayıt zamanda hocam

Ekler

• 54274.webp
    54274.webp
    398.8 KB · Hit: 36
Geri