Kc3000 vs kioxia exceria pro

Sonuçta ikiside aynı fiyatta kargoya verilmediyse ve beklemek gibi bir derdin yoksa iade et KC3000 al belki eticaret sitelerinden kuponlar bulursan 500tl 1000tl indirim kullanabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...4g-m-2-pci-express-4-0-fiyati,1639319475.html fiyatı yükselmiş kankim iptal etme. 7200'e Qnapmarket diye bir yerde satılıyor ama güvenilir mi bilmiyorum ilk defa böyle bir site duydum
Tamam dır hocam iptal etmiyorum o zaman. Teşekkür ederim

Sonuçta ikiside aynı fiyatta kargoya verilmediyse ve beklemek gibi bir derdin yoksa iade et KC3000 al belki eticaret sitelerinden kuponlar bulursan 500tl 1000tl indirim kullanabilirsin.

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...4g-m-2-pci-express-4-0-fiyati,1639319475.html fiyatı yükselmiş kankim iptal etme. 7200'e Qnapmarket diye bir yerde satılıyor ama güvenilir mi bilmiyorum ilk defa böyle bir site duydum
Hocam aiiki ssd arasında çok fark var mı? Ben tam takip edemedim ama. Arasındaki fark azsa ve siz öneriyorsanız iptal edip alabilirim.

Exceria pro kalsın benim dediğim çok minimal farklar sayısal değerlere bakıldığında ancak 3 5 yıl arasında bir sürede hissedilir. günlük kullanımda acayip bir farklılık yok. Geçen hafta 7000tl'nin altına düşmüştü o fiyatlardan olsa alınırdı.

Exceria pro kalsın benim dediğim çok minimal farklar sayısal değerlere bakıldığında ancak 3 5 yıl arasında bir sürede hissedilir. günlük kullanımda acayip bir farklılık yok. Geçen hafta 7000tl'nin altına düşmüştü o fiyatlardan olsa alınırdı.
Teşekkürler hocam cevabınız için.

İade ile uğraşma boşa, uğraştığına değmez fark yok sayılır.
Teşekkür ettim hocam.

Exceria Pro kc3000'den 400mb/s daha hızlı gibi görünsede verdiği hız stabil değil, depolama dolmaya başladıkça hızı düşüyor ayrıca yüksek sıcaklıklarda kesinlikle istenilen değeri vermiyor. KC3000 Exceria Prodan daha dayanıklı. disk dolduğu zaman Exceria Pro gibi hızı düşmüyor dalgalanmıyor stabil şekilde okuma yazma hızı veriyor. Ayrıca 70 °C+ sıcaklıklara çıktığında performans düşüşü exceria proya göre daha düşük. Ben dayanıklılık derken TBW'den bahsetmedim yoksa bende 300tbwlik ssd kullanıyorum ömür boyu aynı ssdyi kullanmıyor kimse.
Bil bakalım hangisi kc3000 hangisi exceria

Bütün ssd ler için geçerlidir söylediğin ne kadar fazla doldurursan haberlesme ve veriyi bulma hızları zorlanır kc3000 kötü ssd demedim ki ben zaten fiyatları aynı zaten uğramasına bile değmez dedim

Ekler

• 1000208478.webp
    1000208478.webp
    113.4 KB · Hit: 5
  • 1000208477.webp
    1000208477.webp
    126.6 KB · Hit: 4
Son düzenleme:
Geri