🔥İndirim Fazeon 24” 165HZ 0.5ms IPS Pivot Monitör 🔥3.549₺

vay köfteci yakup bize 27" 150hz aldırdın kendin 24" 165 almıssın, 1500tl fark var bence 2k olan daha iyi film dizi icin umarım paneli sorunlu cıkmaz aksam kontrol edecem
Öncelikle hitap şekline dikkat et kardeşim ben senin askerlik arkadaşın değilim . İkincisi her şey ihtiyaç doğrultusunda bu hayatta benim pivot 1080p monitör ihtiyacım vardı ofis için çektim.

vay köfteci yakup bize 27" 150hz aldırdın kendin 24" 165 almıssın, 1500tl fark var bence 2k olan daha iyi film dizi icin umarım paneli sorunlu cıkmaz aksam kontrol edecem
Köfteci yakup ne ustam ahahahahha İyi güldüm valla hakkınızı helal edin yakup hocam

Bu markayı hiç bilmiyorum alınır mı acaba
Renk kalitesi olarak üst düzey monitörler gibi değil fakat f/p olarak gayet iyi, farklı modelini 2 aydır kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım şahsen. İki monitörün varsa ve diğer monitörün kalitesi daha iyiyse arada can sıkıcı olabiliyor renkler aynı değil diye fakat alışıyorsun ve f/p olarak gayet iyi.

kardeşime aldım heralde bu fiyata alternatif yok tuf falan daha iyi sanırım

Benim monitöre ihtiyacım var almalımıyım sizce R5 5600 rx6800xt 16 da ram
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maks 6 k verebilirim.monitore

Maks 6k bütçede 2k düşünürsen 2k olanı var konusunu incele istersen

Yan monitör olarak bence kaçırılmayacak fırsat ama ana monitör olarak küçük gelebilir 1500 tl fark ile 2k 27 inch daha mantıklı

Ziraat kart varsa 2 taksit oluyor ama e ticarette 250 lira puan veriyor lazım olursa

Yan monitör olarak bence kaçırılmayacak fırsat ama ana monitör olarak küçük gelebilir 1500 tl fark ile 2k 27 inch daha mantıklı
Oynadığıım oyunlar rust fivem cs2 felan ama cogublukla fivem oynuyorum bide rust eski monitörüm Samsung odssy g65b idi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,618
Üyeler
188,287
Son üye
ataturk22
Geri