Shein indirimli ürünler

14-20 gelmicek sanırım desteğe yazsam iptal ederler diye de yazmıyorum ihtiyacım olan şeyler de var çünkü

Bugün kimse atmamış, ben de atayım dedim. Kara haber geldi!

1769685248661.webp

ticket attım paket gelcekmi diye (ocak 8 siparişli) kupon tanımlarız yauv sıkma canını diyorlar, hani cevap verende türk. kardeşim kullanamayacaz ztn niye böyle yapıyorlarsa dsasa :D

1769686683030.webp

Geri adım olmazsa büyük sıkıntı, shein açılırsa ve %70 gelirse shein ofisine şok yaşatacağız zaten komple 😁
ne alıp satıyon hocam merak ettim :D istanbulda dükkanın filanmı var cünkü cokta ucuz değil aslında, hani ilk indirimle bir nebze

Şu platformların devrelerini yakıyor bizim yasalar 😁 ne diyeceklerini şaşırdılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne alıp satıyon hocam merak ettim :D istanbulda dükkanın filanmı var cünkü cokta ucuz değil aslında, hani ilk indirimle bir nebze
İlk indirim + kuponla baya ucuza geliyor mesela kz castor harman 270 tl aldım tekrar açılırsa 3 tane daha alacağım trde satışı 1500 tl, spor için eşofman üstü alıyorum kalitesi şaşırtıcı kadar iyi :D

Hiç satış yapmadım ucuz olunca alacağım üründen 2 tane alıyorum derken gümrük limitleri doluyor zaten

Son düzenleme:
21 Ocakta sipariş verdiğim saat bugün geldi :hoba:
diğer ürünlerden haber yok :peeposad:

Geri