110BİN TL BÜTÇEM VAR LAPTOP ÖNERİRMİSİNİZ (OYUN BİLGİSAYARI)

@ahmttunc Kral sende öner bişeler her konuda bana önerme diyorsun.

@ahmttunc Kral sende öner bişeler her konuda bana önerme diyorsun.
Ben laptoptan anlamam ama 5070ti laptopa bu para çok gibi

Evet benim attigim 5080 model cok daha iyi 5070 ti ya 110 k vermek cok sacma

Ben laptoptan anlamam ama 5070ti laptopa

Çok yakın performans veriyorlar diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin dediğinin ekran kartı kaç watt bilmiyorum ama MSI laptopların ekran kartları genelde düşük wattlı oluyor.

Senin dediğinin ekran kartı kaç watt bilmiyorum ama MSI laptopların ekran kartları genelde düşük wattlı oluyor.
175w mış 5080 daha mantıklı
laptopta 5080ler arasında fark daha fazla masaüstündeki gibi değil birinin 12 gb vramı var birinin 16 zaten

Hocam o dedigin msi laptoplar thin ve cyborg😅 Vector laptoplar normal watt değerinde kullanılıyor

bu modelin ucuz olmasının nedeni 16 ram var 16 gb vramın yanında hayatta yetmez
Bi 16 daha takabilirsin 6 k ya 5080 ile 5070 ti arasindaki fark daha fazla ve laptoplarda cok daha fazla fark var 5070 ti ve 5080 arasinda

Hocam o dedigin msi laptoplar thin ve cyborg😅 Vector laptoplar normal watt değerinde kullanılıyor

Bi 16 daha takabilirsin 6 k ya 5080 ile 5070 ti arasindaki fark daha fazla ve laptoplarda cok daha fazla fark var 5070 ti ve 5080 arasinda
hayır 16 daha takamazsın 2x8 var ikisini de satıp 16x2 alman gerekiyor
hiç uğraşmayıp 32 ramlı hali varsa onu almak daha mantıklı yoksa biraz uğraştırır bu da

Tek 1x16 sandim ozaman ugrastirir hocam ama her türlü ugrasmaya değer sonuçta 5080 alıyorsun ama laptop ramleride pahalanmis 8x2 gb leri satip almak cok daha iyi olur satmadan almak pahali olur

Geri