m5 ipad pro al bütçe çıkarsaArkadaşlar 40k Bütçe var tablet alacağım. Pubg Mobile yayınları için. En iyisini önerir misiniz?
8 elite yayında 120 fps oynamak için yetmiyor muArkadaşlar 40k Bütçe var tablet alacağım. Pubg Mobile yayınları için. En iyisini önerir misiniz?
Reis tablet bilgim yok. almışken iyisini almak istiyorum. S11 Ultra da var. Yalnız o dimensity işlemci hangisi daha iyi bilmiyorum.8 elite yayında 120 fps oynamak için yetmiyor mu
ben 8 gen 2 ile 120 fps oynayabiliyorum sonuçta
s11 ultra ile elle pubg oynayamazsın onu sil kafadan laptop gibi bir şey o klavye mouse takar oynarsınReis tablet bilgim yok. almışken iyisini almak istiyorum. S11 Ultra da var. Yalnız o dimensity işlemci hangisi daha iyi bilmiyorum.
60 hz tablet önereceğine hiç önermeyebilirsin mesela?1-2 ay beklersen air m4 çıkabilir
Zaten klavye fare için dönüştürücü alacam xöçcvnxcçöbvnxcçönbcvn parmakla oynayamıyorum. Reis tiktok yayıncısıyım youtubeye de başlicam. Emulator bıktırdı. Vural falan da geçmiş klavye fareli pubgye biz de geçelim bari.s11 ultra ile elle pubg oynayamazsın onu sil kafadan laptop gibi bir şey o klavye mouse takar oynarsın
yayın için ne kadar gerekir bilmiyorum ama 9400+ ve 8 elite işlemci çok rahat 120 fps verir hatta zorlanmaz
Tamamen benim iyimserliğim yeni modelde 120 geçerler diye düşünüyorum60 hz tablet önereceğine hiç önermeyebilirsin mesela?
ipad proyla farkı olmaz geçmezlerTamamen benim iyimserliğim yeni modelde 120 geçerler diye düşünüyorum
Tandem oled var her türlü fark olur bana göre de genel müşteri kitlesi öyle düşünüyor olabilir onu bilememipad proyla farkı olmaz geçmezler