Snapdragon 8 Gen 5 Tablet ne zaman gelir?

Daemonis

80+
Reaksiyon skoru
55
Arkadaşlar 40k Bütçe var tablet alacağım. Pubg Mobile yayınları için. En iyisini önerir misiniz?

8 elite yayında 120 fps oynamak için yetmiyor mu
ben 8 gen 2 ile 120 fps oynayabiliyorum sonuçta
Reis tablet bilgim yok. almışken iyisini almak istiyorum. S11 Ultra da var. Yalnız o dimensity işlemci hangisi daha iyi bilmiyorum.

Reis tablet bilgim yok. almışken iyisini almak istiyorum. S11 Ultra da var. Yalnız o dimensity işlemci hangisi daha iyi bilmiyorum.
s11 ultra ile elle pubg oynayamazsın onu sil kafadan laptop gibi bir şey o klavye mouse takar oynarsın :D
yayın için ne kadar gerekir bilmiyorum ama 9400+ ve 8 elite işlemci çok rahat 120 fps verir hatta zorlanmaz

s11 ultra ile elle pubg oynayamazsın onu sil kafadan laptop gibi bir şey o klavye mouse takar oynarsın :D
yayın için ne kadar gerekir bilmiyorum ama 9400+ ve 8 elite işlemci çok rahat 120 fps verir hatta zorlanmaz
Zaten klavye fare için dönüştürücü alacam xöçcvnxcçöbvnxcçönbcvn parmakla oynayamıyorum. Reis tiktok yayıncısıyım youtubeye de başlicam. Emulator bıktırdı. Vural falan da geçmiş klavye fareli pubgye biz de geçelim bari.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,307
Üyeler
188,738
Son üye
han1099
Geri