Forza 5 Ciddi indirim gelir mi..? Dlc paketi almaya değer mi..?

gamepass pc al forza 6 ve 5 ide oyna ve nice oyunları 1 yıllık gamepass pc al parasını 10 defa çıkarıyor zaten
Mantıklı hocam ancak çok fazla pc başında olmuyorum zamanında 2 yıllık almıştım zam girmeden önce.. Toplasan 3-4 ay oynamışımdır. Gamepass iyi olsa da bana gelmiyor.

ciddi indirim gelir ama sende 4 varsa gereksiz oyun 4ün grafik update almış hali birde haritayı çöp etmişler
Evet 4 var. Dolara geçmeden önce almıştım bayağı uyguna. Yinede F4 indirimi gibi %80 gibi indirim gelirse F5 alırım düşünüyorum.

Evet 4 var. Dolara geçmeden önce almıştım bayağı uyguna. Yinede F4 indirimi gibi %80 gibi indirim gelirse F5 alırım düşünüyorum.
gelirde 4 gibi olması ihtimal öylede bir kaç sene sürer muhtemelen 4 teki gibi 80 indirim verir eğer sadece kütüphane dursun 6 oynarım diyorsanız bekleyin

Zamanında Forza 5 alacaktım DLC ayrı satılıyor diye vazgeçtim.

Şimdi Forza 6 çıkışına yakın Forza 4 gibi ciddi son indirim gibi fırsat çıkartırlar mı..?

Yoksa şuan steam den almak mantıklı mı.. Son olarak hangi paketi almam gerekir. Premium içinde neler olduğunu tam bilmediğim için soruyorum. Araba DLC almaya değer mi..?
aşırı balon bir oyun
etkinlikler çok tekrar ediyor
modifiye neredeyse yok
ulan yarış oyununda nitro yok

The Crew Motorfest'i Forza Horizon 5'ten iyi yapan tek şey haritasıymış. Doğru mu bu?
denilebilir bana göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

denilebilir bana göre
hocam şimdi tekrar bakınca ben 2 ile motorfesti karıştırdım bence ikisininde mapi aynı güzellikte

denilebilir bana göre

hocam şimdi tekrar bakınca ben 2 ile motorfesti karıştırdım bence ikisininde mapi aynı güzellikte
birde oyundaki motorlar çok eğlenceli bence

gelirde 4 gibi olması ihtimal öylede bir kaç sene sürer muhtemelen 4 teki gibi 80 indirim verir eğer sadece kütüphane dursun 6 oynarım diyorsanız bekleyin
Öyle olacak hocam amaç seri bulunsun gibi son fırsatlar da alırım. Şuan bu yıl zaten öncelik Forza6 ile Gta6 düşüncesi var. Tabi Gta6 pc sürümünü beklicem o zamana da Forza5 de araya sıkıştırmış olurum. Gta6 pc portlanması yine 1-2 yıl bulur. Konsol oyuncusu değilim. 😅

aşırı balon bir oyun
etkinlikler çok tekrar ediyor
modifiye neredeyse yok
ulan yarış oyununda nitro yok
Beni çok ilgilendirmiyor hocam sadece fiyat ciddi anlamda ucuzlarsa kütüphane eklemek başka bir şeyi yok. Herkes gibi Forza 6 devam edicem. Ciddi indirim olursa yine F5 alırım.

denilebilir bana göre

birde oyundaki motorlar çok eğlenceli bence

Ubisoft'un saçma sapan politikaları yüzünden The Crew'in geleceği olacağından şüpheliyim. O yüzden Forza Horizon 6'dan devam ederim diye düşünüyorum. Aynı dönem içinde iki farklı yarış ya da dövüş oyununa devam etmek huyum değil.

Ben tahmin ettiğinizden çok daha fazla FH4 oynadım, hatta steame gelmeden çok önce Microsoft Store'dan dünya para verip aldım. Nedense bu harita kıyaslamasına katılmıyorum, katılanların çoğunun da kendi düşüncesi olmadığını, bu fikri başkalarından görüp "evet ya bence de öyle" falan dediğini düşünüyorum. Sürüş konusunda da 5. oyun bence daha yumuşak hissettiriyor, özellikle drift yaparken arabanın kıçını bi sağa bi sola vuruyormuş gibi hissettirmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,097
Üyeler
188,372
Son üye
Mertozkan35
Geri