Çözüldü✓ Power tuşuna basınca açılmıyor ancak şu şekilde açılıyor.. yardım lütfen

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba sorunum şu şekilde bilgisayarına Power ını değiştirdim çünkü diğer Power ın ömrü dolmak üzereydi dolmak üzere olduğu halde bi müddet kullandım yeni değiştirdim şu an sisteme bağladım fakat diğer Power da da son zamanlarda Power tuşuna bastığımda çalışmıyordu çalıştırmak için mecburen yapmam gereken şeyi Power supply açma kapama tuşunu 0a getirip 5 10 saniye bekledikten sonra tekrar 1 e getirip aniden power tuşuna bastığım vakit PC açılıyordu ama sonra kapattığımda normal bir şekilde tekrar aynı şeyi yapmadığım müddetçe tuş ile açamıyordum lütfen yardımcı olun.

Arkadaşlar merhaba sorunum şu şekilde bilgisayarına Power ını değiştirdim çünkü diğer Power ın ömrü dolmak üzereydi dolmak üzere olduğu halde bi müddet kullandım yeni değiştirdim şu an sisteme bağladım fakat diğer Power da da son zamanlarda Power tuşuna bastığımda çalışmıyordu çalıştırmak için mecburen yapmam gereken şeyi Power supply açma kapama tuşunu 0a getirip 5 10 saniye bekledikten sonra tekrar 1 e getirip aniden power tuşuna bastığım vakit PC açılıyordu ama sonra kapattığımda normal bir şekilde tekrar aynı şeyi yapmadığım müddetçe tuş ile açamıyordum lütfen yardımcı olun.
BIOS sıfırlamayı denedin mi. BIOS Pilini söküp 1dk bekleyip geri takın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olmassa PSU nun fişini çekin power tuşuna biraz basılı tutun birkaç kezde sürekli basın statik elektriği boşaltmaya yarar.

Sorunum statik elektrikse bile Power tuşundan kaynaklanmıyor anakartımın ışığı prizi çeksem dahi 10 saniye daha yanık kalıyor sonra gidiyor ama fişi takıp direk tuşa basarsam açılıyor diğer türlü açılmıyor. İlk açılan zaten anakartın ışığı

Ekler

• image.webp
    image.webp
    608.4 KB · Hit: 6
Sorunumu kendi başıma deneme yanılma yolları ile çözmüş bulunmaktayım…

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,307
Üyeler
188,738
Son üye
han1099
Geri