Fxsound kulaklığa zarar verirmi

Reaksiyon skoru
1
Mchose s9 pro kulaklığım var ses seviyesi gayet yeterli fakat ben arada bi çok daha yüksek sesle sarki dinlemek istiyorum fxsound da sanirim ses seviyesini yukseltebiliyormuş kulakliga bir zarari olurmu

Mchose s9 pro kulaklığım var ses seviyesi gayet yeterli fakat ben arada bi çok daha yüksek sesle sarki dinlemek istiyorum fxsound da sanirim ses seviyesini yukseltebiliyormuş kulakliga bir zarari olurmu
Her şeyi sonuna kadar açmazsan hayır ortalama ayarlar yap çok açma ayarları

Çok açarsam zarari olurmu ?
Hocam ben öyle şeyler yaptım anında bi sorun yapmıyor ama gide gide kulaklıkta sorunlar çıkıyo tabi bu kulaklığın kalitesine de bağlı ama uzun süreker her şeyi çok açıkta kullanırsanız zararı olur siz deneye deneye hoşunuza gidicek bi seviyede ayarlayın

Hocam ben öyle şeyler yaptım anında bi sorun yapmıyor ama gide gide kulaklıkta sorunlar çıkıyo tabi bu kulaklığın kalitesine de bağlı ama uzun süreker her şeyi çok açıkta kullanırsanız zararı olur siz deneye deneye hoşunuza gidicek bi seviyede ayarlayın
Hocam böyle baslı sarkilarda tribe girmek istiyorum bi ayar oneriniz varmi kulağım patlasın istiyorum

Hocam böyle baslı sarkilarda tribe girmek istiyorum bi ayar oneriniz varmi kulağım patlasın istiyorum
1770655841395.webp

hocam bass için böyle kullanabilirsin yetmezse 62hz 115hz ve 250hz yazanları ve bass güçlendirmeyi artırabilirsin

Hocam benim kulakliginki iyi gibi ama ses az sadece ses çok gelsin istesem neyi arttirmam lazim
Hocam dinamik güçlendirme olabilir belki onun dışında ortamı 1 veya 2 yapın biraz yankı yapar ses daha fazla gibi gelir kendi zevkinize göre daha da artırıp hiç açmayadabilirsin onun dışında 450 hz ile 13.00khzde dahil olmakla birlikte o ikisinin arasındakileri azar azar açıp deneyebilirsin ama bunlar ekolayzer ayarı yani kulaklığın ses seviyesini yükseltmez tam olarak bu dediklerimi kendi zevkinize göre deneyin bi de bassla alakası olmayanları fulleyipte deneyebilirsin muhtemelen hoşuna gitmeyecek ama dene hocam bu ayarlar genel olarak deneyerek bulunuyor herkesin zevki farklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,189,217
Üyeler
188,720
Son üye
Mehmet Yıldız54
Geri