bf6 eklenecekse alıyorum.Teklif yalnızca yeni aboneler için geçerli. 17 Şubat 2026 tarihine kadar geçerli. Değerlendirmek isteyen için gayet mantıklı bir seçenek.
Düzeltme: Oyun içeriği açısından çok zayıf kalmış. Başta mantıklı olabileceğini düşündüm ama şimdi bakınca ben de sorguladım açıkçası.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
benim de aynı şekildeEa play proyu 3 sene önce yıllık 999 TL'ye almıştım. Üç senedir aynı fiyattan yeniliyor fifaya battlefield'a servet ödememe gerek kalmadı![]()
ea play de steamde kart düşüyor muTeklif yalnızca yeni aboneler için geçerli. 17 Şubat 2026 tarihine kadar geçerli. Değerlendirmek isteyen için gayet mantıklı bir seçenek.
Düzeltme: Oyun içeriği açısından çok zayıf kalmış. Başta mantıklı olabileceğini düşündüm ama şimdi bakınca ben de sorguladım açıkçası.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Öyle ben iade ettim ama şimdi CS de artık bayınca ek bir FPS oyunu lazım o da mecbur BF6BF6 için fazla heveslenmeyin oyun pek sarmıyor. Ön siparişle almıştım 1 ay oynadım oynamadım sonrası gelmedi ki ben eski bir BF hayranı olarak diyorum bunu.