Max 1m'a kadar Otomatik-Bayan için ilk araç Tavsiye Lütfen

ramcoloji

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
352
Selamlar,
Bayan için max 1m'a kadar otomatik araç arıyoruz. Bilgimiz olmadığı için karar veremedik bi türlü ve strese girdik iyice.
Hb, sedan, suv hangisi daha iyi olur, modelli düşük km'li araçlar bakıyoruz. Sanayiye uğratmayacak cinsten.
Birkaç araç aklımıza yattı gibi ama sıfır bilgi sahibi olduğumuz için emin olamıyoruz.
Honda City, Suzuki Swift, Egea 1.6 e-torq (yakıtı çok fazlaymıs bunun) gibi araçlar önerildi. Suv baksak bayana zor gelir mi kullanması.
Lütfen bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Toyota Yaris Hybrid 1.5 e‑CVT tavsiye ederim kesinlikle. Şehir içinde yeni başlayan için çok büyük rahatlık.

Toyota Yaris Hybrid 1.5 e‑CVT tavsiye ederim kesinlikle. Şehir içinde yeni başlayan için çok büyük rahatlık.
Hemen bakıyorum hocam. 1.8 hybrid modellerine gözatmıştım geçen, yıllık vergisi cok fazlaydı. Bunun da fazla mıdır acaba?
Bu paraya 2015-2016 modelleri çıktı hocam. 2020+ olan seçeneklere daha öncelik veriyorlar.

Hemen bakıyorum hocam. 1.8 hybrid modellerine gözatmıştım geçen, yıllık vergisi cok fazlaydı. Bunun da fazla mıdır acaba?
Bu paraya 2015-2016 modelleri çıktı hocam. 2020+ olan seçeneklere daha öncelik veriyorlar.
Mutemelen 5-10 bin arasında bir şey olur aracın yaşı önemli. 2020+ bütçeyi aşar. 2015-2016 sprit paket yeterli olur.

Selamlar,
Bayan için max 1m'a kadar otomatik araç arıyoruz. Bilgimiz olmadığı için karar veremedik bi türlü ve strese girdik iyice.
Hb, sedan, suv hangisi daha iyi olur, modelli düşük km'li araçlar bakıyoruz. Sanayiye uğratmayacak cinsten.
Birkaç araç aklımıza yattı gibi ama sıfır bilgi sahibi olduğumuz için emin olamıyoruz.
Honda City, Suzuki Swift, Egea 1.6 e-torq (yakıtı çok fazlaymıs bunun) gibi araçlar önerildi. Suv baksak bayana zor gelir mi kullanması.
Lütfen bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Bulabilirseniz i20 olabilir.

2024 model arabam için 6.5 küsür yıllık vergi çıkmıştı 1. Taksit.

Oradan baz alabilirsiniz
2018 model için 2bin falandı sanırım

Szuki swift , erkekler için de güzel bir tercih bence

Bayon en iyi seçenek.

ford fiesta - renault clio - pejo 208 - fiat 500 - hyundai i20 - toyota yaris - honda jazz - nissan micra - nissan note - suzuki swift - skoda fabia - kia picanto - dacia sandero hb olabilir

Geri