Razer Kiyo X 1080p 30 FPS Webcam 2299TL - Axess'e 5 Taksit

Reaksiyon skoru
156
Selamlar,
18 Eylül 2024 tarihinde yine sıcak fırsatlarda konusu açılmıştı bu ürünün ve o zaman ben de görüp satın almıştım:
Eski konu

Satın aldığımdan bu yana sürekli kullandım ve performansından memnun kaldığım için, ayrıca fiyat karşılaştırması yapınca uygun olduğunu düşündüğüm için konusunu açma ihtiyacı duydum. Ürün linki:

Aynı zamanda videosunu ve diğer bilgilerini derlediğim sayfaya da buradan bakabilirsiniz:

Belki ilk bakışta bir webcam için bu fiyat fazla gelebilir fakat piyasaya bakınca benim araştırdığım kadarıyla en iyi seçenek bu gibi. 1080p'de 30fps 720p'de 60fps desteği var. Farklı önerisi olan varsa yazabilirse çok sevinirim.

Akakçe linki:
Burada abartıldığı gibi bir indirim değil, zaman zaman 3.000-3.500'lere de satıldı ama yine de güzel fiyat. Axess'e de vade farksız 5 taksit oluyormuş.

Selamlar,
18 Eylül 2024 tarihinde yine sıcak fırsatlarda konusu açılmıştı bu ürünün ve o zaman ben de görüp satın almıştım:
Eski konu

Satın aldığımdan bu yana sürekli kullandım ve performansından memnun kaldığım için, ayrıca fiyat karşılaştırması yapınca uygun olduğunu düşündüğüm için konusunu açma ihtiyacı duydum. Ürün linki:

Aynı zamanda videosunu ve diğer bilgilerini derlediğim sayfaya da buradan bakabilirsiniz:

Belki ilk bakışta bir webcam için bu fiyat fazla gelebilir fakat piyasaya bakınca benim araştırdığım kadarıyla en iyi seçenek bu gibi. 1080p'de 30fps 720p'de 60fps desteği var. Farklı önerisi olan varsa yazabilirse çok sevinirim.

Akakçe linki:
Burada abartıldığı gibi bir indirim değil, zaman zaman 3.000-3.500'lere de satıldı ama yine de güzel fiyat. Axess'e de vade farksız 5 taksit oluyormuş.
30 fps kötü değil mi ya

Iriun programi+ split cam.
Cep telefonu kamerası bu webcamlarin hepsinden 10 kat iyidir.

Webcamlar çok pahalı. Telefon hem ısınıyor hem de sürekli orada kullanmak zor. Ben bunu bin lirayken filan almıştım. İş görüyor ışık iyiyken. Ama daha net ve daha profesyonel bir şey isteyenlere yaramaz.

Peki cam gibi görüntü, müthiş ses bir alternatif var mıdır?

Peki cam gibi görüntü, müthiş ses bir alternatif var mıdır?
Çok iyi webcam ürünleri varda bizim buraya gelmiyor aslında bizde 10 senedir aynı logi ürünleri geliyor arada işte kötü ama ucuz ürünler falan. Şimdi gümrük malum.
İndirim bitmiş mağazadan alım hariç.

Son düzenleme:
Bende logitech var, pandemide dünyanın parasını vermiştim.
Geçen önemli bir toplantı için zoom'a girdim, toplantıda da biri vardı.
Çamur gibi görüntü, karanlığın içinde, o ne lan maymun gibi herif dedim.

Meğer benmişim.

O yüzden iyi bir tane alıp kenara koyayım diyordum.

Meğer benmişim.

Bu arada bu seviye de webcamler ışıksız iyi bir performansı yoktur. Bazılarının kendi ışıkları da var.

Meğer benmişim.

Mekbuk al

Geri