Çözüldü✓ Logitech G Pro X Superlight 2 mi yoksa Razer viper V3 Pro mu?

Reaksiyon skoru
38
iki mousda kullanan dostlarım varsa yada bilgili arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim sizce hangisi daha iyi bunun bu şeyi kötü falan ve wraithçi arkadaşlar gelmeden wraith mouse istemiyorum teşekkürler iyi forumlar.

mağazada denedim ikisinide razer daha rahat geldi ama tutuşuna göre değişir diğer şeyler hakkında yorum yapamayacağım pek anlamıyorum ben viper v3 hyperspeed aldım geçtim 2.5 a

mağazada denedim ikisinide razer daha rahat geldi ama tutuşuna göre değişir diğer şeyler hakkında yorum yapamayacağım pek anlamıyorum ben viper v3 hyperspeed aldım geçtim 2.5 a
Claw tutuyom 17 18 cm elim bende arada kaldım hocam pişmanda olmakta istemiyorum

Kavrayışı hissiyatı güzelmi hocam sizce bi eksiği dediğiniz bişey oldu mu? Yüksek ihtiamlle bende gpx2 alıcam çünkü
ön yargım vardı tutuşumda ama elime cuk diye oturdu zaten özllikleri çok iyi anlatmaya gerek yok extra malzeme kalitesi ve tokluğuda çok iyi

iki mousda kullanan dostlarım varsa yada bilgili arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim sizce hangisi daha iyi bunun bu şeyi kötü falan ve wraithçi arkadaşlar gelmeden wraith mouse istemiyorum teşekkürler iyi forumlar.
Bende 2 aydır gpx2 kullanıyorum memnunum, elim 20-21 cm, senin eline tam oturur, ben 3k'ya aldım, yazılımı için razer veya logitech almak zorundaydım, böyle iyi mouselerde aradaki farkı pek anlamazsın sensörleri çok iyi zaten, en dikkat etmen gereken ergonomi.

ikisini de kullandım viper v3 pro'ya bayıldım.

ön yargım vardı tutuşumda ama elime cuk diye oturdu zaten özllikleri çok iyi anlatmaya gerek yok extra malzeme kalitesi ve tokluğuda çok iyi
Önerileriniz için saolun dostlar gpx2 alıcam teşekkürler hayırlı Ramazanlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,398
Üyeler
190,911
Son üye
maxisero
Geri