- Bütçe
- 80000
Merhaba dostlar. İl değiştiriyorum taşınıyoruz. Bu sebeple eski pcsimi masa koltuk dahil şekilde kardeşime verdim. Kafamda 70-75k sadece kasaya ayırarak 7800x3d 5070 Ti dizmek vardı ancak mümkün değil gibi duruyor. Sizde 7800x3d 5070 mi yapmalıyım yoksa kredi kartına faizsiz taksit yapan bir yerden bütçeyi artırarak 5070 ti sistem mi yapmalıyım. 7800x3d benim içime sinen işlemci. Oyun oynuyorumn(CS2) ama yapay zeka üzerine çalışmalarım var(görsel üretiminden ziyade LLM eğiterek kendi projemize uygun bir yapı oluşturmak üzere çalışıyorum) ve ileride yapay zeka ile ilgili gelişimimi ilerletip localde çalıştırmam gereken dil modelleri olabilir diye düşündüğümden 5070 ti çok istiyorum.
Size danıştığım nokta şu ev taşıma süreçleri vs. bütçem kısıtlı düz 5070 alıp geçeyim mi?
Kasım ayında arkadaşıma vatandan kampanya ile piyasaya göre baya avantajlı 5080li sistem aldık (7800x3d) kampanyayı ben bulmuştum ancak böyle avantajlı bir kampanya göremiyorum. Sizce kampanya beklemeli miyim ?
Size danıştığım nokta şu ev taşıma süreçleri vs. bütçem kısıtlı düz 5070 alıp geçeyim mi?
Kasım ayında arkadaşıma vatandan kampanya ile piyasaya göre baya avantajlı 5080li sistem aldık (7800x3d) kampanyayı ben bulmuştum ancak böyle avantajlı bir kampanya göremiyorum. Sizce kampanya beklemeli miyim ?