🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Mart-Nisan(KİŞİYE ÖZEL)

'Yabancı dizi vee film %50 iade' adlı kampanya adı altında Digiturk te var.Geçen ay aynı kampanya yine bana gelmişti.Digiturk faturamı online işlemlerden ödememe ragmen iade yatmamıştı...

Beyler toplu bir şekilde yapı krediyi arasak çok istek olduğu için limit arttırmazlar mı? Bu arada microsoft store dan 300 TL'ye ne önerirsiniz pc

world mobılde gordum kampanya yenilenmiş 2 kredi kartından tekrar yaptım steam için kampanyaya katılıp oldu.

Ben de şuan hem steam için Microsoft için 2 farklı kampanya sunuluyor Microsoft için ne alınır beyler

19 Martta bitiyor hatırlatma için zıplatalım.

- "Mastercard logolu asıl kartınız" diyor, sanal kredi kartı geçmez mi yani? Net bilen var mı?
- kendime yanıt: "Ek kartlar veya dijital kartlarla yapılan işlemlerin kampanyaya dahil edilebilmesi için bağlı oldukları asıl kartın Mastercard logolu olması gerekmektedir."

Son düzenleme:
Xbox ya da Microsoft Store'dan ne alabilirim önerisi olan var mı

Bu tarz seviyorsan 224 TL ye geliyor

Diğer indirimlere buradan bakabilirsin.

hepsiburada world kartım var yalnızca kampanya ilk çıktığında katılabildim o zamandan beri hiç gelmiyor aynı şeyi yaşayan arkadaşlar var mı

Alacak bir şey bulamıyorsan yarın mesai saatleri içinde Steam'e ~6,8 dolar = 300 TL cüzdan bakiyesi yükle.

Geri