ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,578
-
s26 ultra aldım 5 sene kullancam sonra trifold geçcem xdbütün mal varlığın bu foto kadrajına sığdırmaya çalıştığın şeyler ise emin ol sen üzülürsün para konusunda.
Gelip attığı videoya bak S25 FE ile 15 'in karşılaştırma "videosu" atıyor arkadaş. Birader ben zaten S24U 'dan geçmişim, tereciye tere mi satıyon?
@RevDeisDou,
S25 FE ile S25 'in ekranı benzer diyor cahilliğe bakar mısın, bir de beni bilgisizlikle suçluyor. İkisi aynı kalitede panel mi? Gözün görmüyorsa verilere bak, verileri okumayı bilmiyorsan git google 'a sor.
Şimdi 14 ve 25FE 'nin ekranına gelelim.
Bir tarafta 6.7 inc ekran, 385 ppi, 2340x1080px çözünürlük ekran var. AMOLED
Bir tarafta 6.1 inc ekran, 460 ppi, 2532x1170px çözünürlük OLED ekran var.
Sen gelip diyorsun ki S25 FE 'nin ekranı daha kaliteli çünkü 120Hz var. Ekran daha büyük fakat çözünürlüğü daha düşük, PPI 'ı da daha düşük.
Yani sizinki şuna geliyor "1080@60 kullanacağıma 720@120 kullanırım". Bravo gerçekten süper zekasınız.
Ha, şu 2 kat "hertz" detayına da inelim. Bu telefonlarda sizler tam olarak ne yapıyorsunuz beyler, sabah akşam scroll up, scroll down ve 120 fps oyun(kaç tane oyun 120fps destekliyorsa mobilde?) mu?
Video izlesen, videolar 30-60fps. Film izlesen 24fps. 120hz 'in keyfini sürmek için napıyonuz ayarlar menüsünde aşağı yukarı sağa sola mı oynuyonuz?
Burada 120hz güzellemesi yapan arkadaşların günlük insta ekran süresi 7 saat. 7 saat boyunca 30fps video seni rahatsız etmiyor fakat menülerde 60 fps 'e nedense kafayı yiyorsunuz
@ayranli_tuz sana yorum yapmaya değmez, üstte anlattım. Yarın bir gün üst model samsung'a bile geçecek olsan elindeki Apple daha çok para ediyor. Bir şey bildiğin yok, ekonomiden gitmeye çalıştın o da üstüne kaldı. Gidip her apple konusuna xiaomi önermeye devam et, millet 50k para versin üstüne bir de reklam izlesin. 120hz şımarıkları sizi, çoğu yerde 120hz 'i bile kullanmayıp nasıl bu kadar müptelası oluyorsunuz ilginç![]()