Yardım 9700x ve 9070xt icin yakışan 4K monitör önerisi

Reaksiyon skoru
34
Arkadaşlar selamlar 4k monitör bakıyorum bir türlü karar veremedim yardımcı olurmusunuz önerileriniz nelerdir? Bir türlü alamadim gitti kafama ağrılar girecek. Ben bunları buldum aralarında hangisi iyidir? Baştan Oled alacaktım ama uzun süreler pc açık kalabiliyor ondan dolayı vazgeçtim. QD ve miniled olanlar bi tık ilgimi çekiyor ama bilemedim işte.
Bütçe 15 bin ile 25 bin arası daha da çıkamam

hocam o bütçeye 2k oled almanı öneririm. 4K biraz overkill.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4K dan şaşma bence. 27" 4K kullanmayan herkes 27" 2K nın yeterli olduğunu söylüyor 27" de 2K gibi düşük bir çözünürlük aşırı bulanıklığa sebep oluyor. Herhangi bir teknoloji markette ikisini yan yana görme şansın olursa ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.

hocam o bütçeye 2k oled almanı öneririm. 4K biraz overkill.

Hocam bende en basta böyle düşünüyordum kesin olarak sonrasında uzun süreler pc yi kullandığım için ve sadece bende oynamıyorum kardeşimde oynayacak haliyle ondan dolayı oled bakmamaya başladım ama bi yandan da olsun istiyorum :D şimdi videoyu izlediğimde de aslında oled almak daha mantıklı gibi geliyor

4K dan şaşma bence. 27" 4K kullanmayan herkes 27" 2K nın yeterli olduğunu söylüyor 27" de 2K gibi düşük bir çözünürlük aşırı bulanıklığa sebep oluyor. Herhangi bir teknoloji markette ikisini yan yana görme şansın olursa ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.
Hocam 2k da 27 incte olmaz herhalde bulanıklık ama dediğiniz gibi 4k 27 incle yan yana görsek belki fark olabilir

Peki hocam sizin öneriniz nedir burdan varmi başka bir monitör mu yoksa

Arkadaşlar selamlar 4k monitör bakıyorum bir türlü karar veremedim yardımcı olurmusunuz önerileriniz nelerdir? Bir türlü alamadim gitti kafama ağrılar girecek. Ben bunları buldum aralarında hangisi iyidir? Baştan Oled alacaktım ama uzun süreler pc açık kalabiliyor ondan dolayı vazgeçtim. QD ve miniled olanlar bi tık ilgimi çekiyor ama bilemedim işte.
Bütçe 15 bin ile 25 bin arası daha da çıkamam

SamsungNeoG8 :peepokalp:

g50sf al geç dostum.

Hocam bu da baya iyimis peki benim bütçede 2k oled öneriniz nedir? Bütçeyi biraz zorlayabilirim. Samsung tarafında g5 ve g6 bakmıyorum mat oldukları için

g50sf al geç dostum.
Hocam mat kaplama olduğu için vazgeçmiştim birde saga sola yukarı aşağı döndürme yok, bundan başka varmi bütçeyi biraz zorlayabilirim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,361
Üyeler
190,739
Son üye
ugurturkcan
Geri