Yardım 9700x ve 9070xt icin yakışan 4K monitör önerisi

Hocam bu da baya iyimis peki benim bütçede 2k oled öneriniz nedir? Bütçeyi biraz zorlayabilirim. Samsung tarafında g5 ve g6 bakmıyorum mat oldukları için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam mat kaplama olduğu için vazgeçmiştim birde saga sola yukarı aşağı döndürme yok, bundan başka varmi bütçeyi biraz zorlayabilirim
https://www.akakce.com/monitor/en-u...k-pivot-240-hz-oyuncu-u-fiyati,877845197.html
Buna çıkar mı bütçen ? Mat kaplamaya da çok takılma. 4 ayrı oled kullandım ikisi mat'dı. Rahatsız edeceğini düşünmüyorum.

Arkadaşlar selamlar 4k monitör bakıyorum bir türlü karar veremedim yardımcı olurmusunuz önerileriniz nelerdir? Bir türlü alamadim gitti kafama ağrılar girecek. Ben bunları buldum aralarında hangisi iyidir? Baştan Oled alacaktım ama uzun süreler pc açık kalabiliyor ondan dolayı vazgeçtim. QD ve miniled olanlar bi tık ilgimi çekiyor ama bilemedim işte.
Bütçe 15 bin ile 25 bin arası daha da çıkamam

Alacaksan Bunu Al F/P

Dahili Hoparlörler 5Wx2 : 10W

Alacaksan Bunu Al F/P

Dahili Hoparlörler 5Wx2 : 10W

Hocam bu modelle arasında ne fark var hoparlör dışında benim istediğim renkleri baya guzel olsun renk doğruluğu vs. bunun fiyatı daha düşük uygun gibi

https://www.akakce.com/monitor/en-u...k-pivot-240-hz-oyuncu-u-fiyati,877845197.html
Buna çıkar mı bütçen ? Mat kaplamaya da çok takılma. 4 ayrı oled kullandım ikisi mat'dı. Rahatsız edeceğini düşünmüyorum.
Anladım hocam degerlendirebilirim

Hocam bu modelle arasında ne fark var hoparlör dışında benim istediğim renkleri baya guzel olsun renk doğruluğu vs. bunun fiyatı daha düşük uygun gibi

Anladım hocam degerlendirebilirim
Panel Olarak Bu Daha İyi Hocam .

Beyaz Rengine Takıldın Galiba Sorun Olmaz :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,478
Üyeler
190,754
Son üye
musabchichek
Geri