🔥İndirim Pc kasa indirimleri (akvaryum veya beyaz kasa değildir.)

Fansız olandı o
Fanlı bulamaman o fiyata normal değil mi? Fansız 10k takip ettiğim kasaların hepsi🤦🏻‍♂️
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lian Li Lancool 217 almayı düşünüyorum bu fiyat bandında bundan iyisi varmı , rtx 5080 ve ryzen 7 9800x3d kullanıcam
hava akışı nasıl bilgisi olan varsa yazabilirmi
Lian li edge aldım psu dual chamber olması şart🤷🏻‍♂️

Bunun akvaryum, siyah ve büyük kasa versiyonundan bir post lazım 😂 fiyatlar 10k üstü kafayı yiyecem😬😬
atombilişimde dragos marka var. 1 hafta oluyo gayet memnunum kasa aşırı iyi duruyor. malzzeme kaliteside kötü değil ortalamanın üstü hatta.

Siyah, 460mm x 140mm x 38mm radyatör desteği olan ve fanlarla gelen bir kasa bulamıyorum var mı böyle kasa ucuza? wraith de model 5 vent var bir tek oda 7500 tl. Sıvı soğutma modeli Enermax LIQMAXFLO ARGB 420mm.

Hangisini aldınız? 360mm - 420mm radyatör durumu nedir?
dragos ocean curved pro v2 hocam. 360mm radyatör takılı şuanda. 420mm desteklemiyor. modart pc incelemesini yapmış bakabilirsin. ben aldığımda 2999tl idi 3500 olmuş.

dragos ocean curved pro v2 hocam. 360mm radyatör takılı şuanda. 420mm desteklemiyor. modart pc incelemesini yapmış bakabilirsin. ben aldığımda 2999tl idi 3500 olmuş.
North premium L stokta yok. 6k civarında tekrar gelse alırdım sanırım. Şu an 2.el harici en mantıklı seçeneğim THERMALTAKE view 380 xL gibi duruyor 😔
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada beyaz fansız nzxt h7 flow 4.6k beğenen olursa baksın. Bana siyah lazım 🤦🏻‍♂️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,025
Üyeler
189,961
Son üye
byiultraw
Geri