Merhaba arkadaşlar,
ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZC4) cihazımda, CS2'de teknik olarak içinden çıkamadığım bir ısınma ve performans sorunu yaşıyorum. Cihazın bakımları serviste yeni yapıldı, ancak durum daha da kötüleşmiş gibi görünüyor.Bi ara bu kadar sorun yaşamıyordum çok kurcalamıştım ayarları ama tekrar sıkıntı çıkarmyaa ani droplar girmeye başladı.O zaman laptopu kaldırmamıştım bile şuan fanlar çok rahat hava almasına rağmen bu şekilde.
Güncel Teknik Verilerim (Oyun Esnasında):
ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZC4) cihazımda, CS2'de teknik olarak içinden çıkamadığım bir ısınma ve performans sorunu yaşıyorum. Cihazın bakımları serviste yeni yapıldı, ancak durum daha da kötüleşmiş gibi görünüyor.Bi ara bu kadar sorun yaşamıyordum çok kurcalamıştım ayarları ama tekrar sıkıntı çıkarmyaa ani droplar girmeye başladı.O zaman laptopu kaldırmamıştım bile şuan fanlar çok rahat hava almasına rağmen bu şekilde.
Güncel Teknik Verilerim (Oyun Esnasında):
- CPU Sıcaklığı: 94°C - 96°C bandında geziyor. İ712700h modeli
- Fan Hızı: G-Helper üzerinden Full Speed'de 6200 RPM (Cihaz resmen uçak motoru gibi bağırıyor ama ısı düşmüyor).
- FPS Dalgalanması: 140 FPS'ten bir anda 30-50 FPS'e sert düşüşler oluyor. 110-140 arası bile olsa oyun asla akıcı hissettirmiyor.
- GPU Modu: Ultimate (dGPU aktif). 3050 4gb
- G-Helper üzerinden PL1 ve PL2 değerlerini 25W'dan 45W'a kadar her türlü kombinasyonda denedim.
- CPU Boost: "Disabled" yaptığımda FPS çok düşüyor, "Efficient Aggressive" yaptığımda ise 95 dereceleri görüp drop giriyor.
- Laptopun altı kalkık, hava akışı açık.
- CS2 ayarları (Ekran görüntüleri ektedir).
Ekler
Son düzenleme: