A sınıfı ehliyet / nk650 zorluk, motor tecrübesi hissiyat taktik yardım

Reaksiyon skoru
1
rs200 ile 500km tecrübem var a ehliyete yazıldım
nk650 verdiler ağır bir motor devasa koruma demirleri takmışlar motor 220kg derse girdim ders alanı otopark gibi alanın yarısı doluydu engelden kaçma ve ani fren çalışamadım, 8 çizme %50 %50 bazen oluyor, ama u yapamıyorum motor yeni rodajda debriyaj çok yumuşak noktayı bulmak garip, gaz kolunda bosluk var, yarım/çeyrek debriyaj gidiyim gerekince aniden gaz veriyim diyorum olmuyor sıçışşşş aklımda bir soru var mt7 ile çok daha kolay mı oluyor sınav motor daha hafif ve ağırlık merkezi daha iyi diyorlar tecrübeli arkadaşlar aydınlatsın lütfen

parkur alanı yokuş aşağı ve çakıl kaynıyor u çekerken kayacam diye zaten yatamıyorum, arka fren kullanmadan 8 çizemiyorum, eğitmen hiçbir işe yaramıyor kendisi zor yapıyor parkuru defalarca o da yanıyor gösterirken

nk650 ile a parkur nasıl geçilir
motor tecrübem = 500km rs200

tecrübenin az olduğu motor ağır demenden belli dostum, her gaz kolunda da boşluk olur ancak çok kötü haldedir bindiğin motor büyük ihtimalle, motosikletin ağırlığını yarım debriyaj ve gazla yönetebilmen gerekiyor, istediği kadar ağır olsun önemli değil normalde. ülkemizde maalesef ki eğitim denen bir şey yok ehliyet alırken, sana tavsiyem bütçen varsa motosikler sürüş eğitimi veren yerlerden kurs alman, yoksa da arkadaşlarının motorlarıyla parkura gidip çalışabilirsin boşken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri