🔥İndirim Zoko EMPEROR 7x12cm ARGB AKVARYUM KASA 2300TL!

Yok 7 fan falan diyorsunuz da beyler fanlar çöp olup kenarda çürüdükten sonra 2300 TL ye kuru demiri kim ne yapsın?

Geçen 5K ya Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow satıldı üzerinde 5 tane reverse Lian Li fan ile geliyor. O fanların ölüsü 500 TL olsa 2500 TL fan eder, geri Lian Li gibi bir kasaya 2500 TL vermiş oluyorsunuz.

Şimdi bu zoko mudur nedir (isim de cidden rezalet) Lian Li ile aynı paraya kasa mı satıyor? bir de bu açıdan bakın.

2-3 gün önce 4999 TL idi...

Evet dostlar bitirdim sonunda. İlk yorumum 2300tl yi daha iyi harcamanız mumkun degil. Yazdıklarınızı gördüm de yani 2300tl ye aldım fan ilerde sorun yaparsa değişir sorun olacak şeyler değil benim nezlimde. Şu anlık sessiz sıvı sogutma ile beraber 10 fan. İç genişliği gayet güzel rahat rahat montajımı yaptım. Sıvı soğutmayı taktıktan sonra da gördüğünüz üzere içerisi gayet geniş. Bir arkadas sormustu sac da kılavuz yalaması pek fazla olmadı ya da ben dikkat edemedim. Fanları kablolarımla beraber anakartıma 3pinden bagladım onları da uygulamadan kontrol ediyorum. Bazı arkadaşlara da cevap niteliğinde bir şey eklemek istiyorum. ZOKO'yu bende sizler gibi bu platformda tanıdım. Yerlerine gittim deneyip verdiler ürünü. Markanın taraftarlığını yapmıyorum ama Türk esnaflar bu şekilde güzel hizmet veriyorken gidip de büyük sermayelere para kazandırmam.

Ekler

• emp.webp
    emp.webp
    56.5 KB · Hit: 91
Evet dostlar bitirdim sonunda. İlk yorumum 2300tl yi daha iyi harcamanız mumkun degil. Yazdıklarınızı gördüm de yani 2300tl ye aldım fan ilerde sorun yaparsa değişir sorun olacak şeyler değil benim nezlimde. Şu anlık sessiz sıvı sogutma ile beraber 10 fan. İç genişliği gayet güzel rahat rahat montajımı yaptım. Sıvı soğutmayı taktıktan sonra da gördüğünüz üzere içerisi gayet geniş. Bir arkadas sormustu sac da kılavuz yalaması pek fazla olmadı ya da ben dikkat edemedim. Fanları kablolarımla beraber anakartıma 3pinden bagladım onları da uygulamadan kontrol ediyorum. Bazı arkadaşlara da cevap niteliğinde bir şey eklemek istiyorum. ZOKO'yu bende sizler gibi bu platformda tanıdım. Yerlerine gittim deneyip verdiler ürünü. Markanın taraftarlığını yapmıyorum ama Türk esnaflar bu şekilde güzel hizmet veriyorken gidip de büyük sermayelere para kazandırmam.
Hayırlı olsun öncelikle hocam, fan ses durumu nedir kafa ütüler düzeyde mi? birde kasadaki hava akışı görüşünüz nedir cidden içerideki havayı sirkülasyona sokabiliyor mu? yani önceki kasanıza oranlar sıcaklıklarda bir değişim oldu mu?

Hayırlı olsun öncelikle hocam, fan ses durumu nedir kafa ütüler düzeyde mi? birde kasadaki hava akışı görüşünüz nedir cidden içerideki havayı sirkülasyona sokabiliyor mu? yani önceki kasanıza oranlar sıcaklıklarda bir değişim oldu mu?
Tabii oldu hocam 6 reverse 4 egzoz oldu su an bende (3 adet sıvıdaki egzozla) hava akısı gayet güzel oldu bence derecelere de yansıdı önceki kasamda egzoz fandan sımsıcak hava gelirdi şimdi hava daha güzel tahliye oluyor ve temiz hava daha çok dönüyor. Fan sesine gelirsek de rahatsız etmiyor su anlık. Sonuçta 2300tl verip aldım ses yapsa bile ucuza aldığım için kendimi teskin edebilirim.

Tabii oldu hocam 6 reverse 4 egzoz oldu su an bende (3 adet sıvıdaki egzozla) hava akısı gayet güzel oldu bence derecelere de yansıdı önceki kasamda egzoz fandan sımsıcak hava gelirdi şimdi hava daha güzel tahliye oluyor ve temiz hava daha çok dönüyor. Fan sesine gelirsek de rahatsız etmiyor su anlık. Sonuçta 2300tl verip aldım ses yapsa bile ucuza aldığım için kendimi teskin edebilirim.
Link tahmin yoluyla mı bulunuyor?

yıl olmuş 2026 sata kablolu fanlı kasa mı kaldı, kasayı fansız satsalar aynı şey o sabit hız fanlar zaten kullanılmaz, mecbur fan masrafı yapacağım bi kasaya 5 kuruş vermem.
2700e bunu alın geçin arkadaşlar 4 tane adam gibi fan var içinde.

Başta almayı düşünüyordum ama fanların fix rpm olduğunu görünce vaz geçtim.

hocam şu camdaki logo çıkarılabilir şekildemi ? yani çıkarıp silinebilir mi?

2300tlye akvaryum kasa alıp lianli soğutması kalitesi bekleyenleri gördükçe kafayı yiyorum :D Adamlar fan parasına kasa yapmış. Hala yok molex yok soğutma performansı. Diğer türlü olsa bu fiyatlara satamaz zaten. Adamlar bütçe dostu bir ürün yapmış hala boş eleştiriyorsunuz

Merahaba arkadaşlar,

MSI GUNGNIR 110R dan geçtim. Hava akışını soracak arkadaşlara gayet güzel bence şimdi biri çıkıcacak yaa 4-5e onu aldım bunu aldım diyicek çok aldırış etmeyin. Paranız buna yetmiştir bütceniz bu kadardır 2300 e alınabilicek nimet bir kasa,kasa malzemesi güzel kötü değil sac kalınlığı güzel dandik hissettirmiyor.Fanların RGB renkleri ve dönüş hızı bir tık yavaş olsada bence kafi.2300TL ye bence bu kasa nimet ihtiyacı olan rahatlıkla alabilir.Aşağıda testler ve kasanın görünümü duruyor kablo düzenlemesini daha yapmadım.:)
İşlemci: RYZEN 7 5700X3D
EKRAN KARTI: 5070 Tİ GAMİNG X TRİO

Ekler

• pc1.webp
    pc1.webp
    139.6 KB · Hit: 36
  • pc2.webp
    pc2.webp
    146.8 KB · Hit: 35
  • furmark.webp
    furmark.webp
    277.2 KB · Hit: 35