Öneri 1500-2000TL arası mouse önerilerine ihtiyacım var

Yusufx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,216
Bütçe
1700
Lenovo legion m300s kulanıyorum memnundum fakat orta tekerleği aşağıya kaydırdığımda yukarı falan kaydırmasından dolayı artık yeni bir mouse almak istedim aslında çok para harcamak istemiyordum ama gördüğüm kadarıyla minimum 1500tl üstü harcamam gerekiyor diğer mouselar hep sağ ele göre tasarlanmış ben solak olduğum için kulanamıyorum Sol el kullanımına uygun düz siyah mouse arıyorum mümkünse kablolu olsun veya kablolu kulanımı olsun kablosuz mouse sevmiyorum. Asus rog harpe ace aimlab modeli çok hoşuma gidiyor fakat sıfırı 4k ikinci elide 3k dan başladığı için alamıyorum önerilerinize açığım benim gördüğüm kadarıyla wraith da R1 falan var.

Lenovo legion m300s kulanıyorum memnundum fakat orta tekerleği aşağıya kaydırdığımda yukarı falan kaydırmasından dolayı artık yeni bir mouse almak istedim aslında çok para harcamak istemiyordum ama gördüğüm kadarıyla minimum 1500tl üstü harcamam gerekiyor diğer mouselar hep sağ ele göre tasarlanmış ben solak olduğum için kulanamıyorum Sol el kullanımına uygun düz siyah mouse arıyorum mümkünse kablolu olsun veya kablolu kulanımı olsun kablosuz mouse sevmiyorum. Asus rog harpe ace aimlab modeli çok hoşuma gidiyor fakat sıfırı 4k ikinci elide 3k dan başladığı için alamıyorum önerilerinize açığım benim gördüğüm kadarıyla wraith da R1 falan var.
atk a9 pro

Siyah modelin stoğu bitmiş galiba
Post automatically merged:

2400 çok değil mi biraz daha zorlarsam belki ikinci el asus rog aimlab den bulurum belki o parayada ne bileyim e-sporcu falan değilim uzun ömürlü güzel bir şey arıyorum bide bu model sadece beyaz galiba

2400 çok değil mi biraz daha zorlarsam belki ikinci el asus rog aimlab den bulurum belki o parayada ne bileyim e-sporcu falan değilim uzun ömürlü güzel bir şey arıyorum bide bu model sadece beyaz galiba
bebek mavisi de var ve söylediğin modelle birebir aynı özelliklere sahip bu model

daha uyguna varsa benzer özellik benzer görünüş onu alabilirsin

beyaz ve pembesini al. dostum biz rengine bakacak kadar zengin insanlar değiliz

beyaz ve pembesini al. dostum biz rengine bakacak kadar zengin insanlar değiliz
Değiliz de siyah setup da beyaz nasıl olur bilemedimde buda 2600tl falan

Direkt sade hali alınır mı 1500tl olan

alınır bence gayet yeterli pil ömürüde güzel
Ben kablosuz mouse seven biri değilim zaten de kablo takarak kulanılıyor demi bunlar bazılarında kablo girişi olmuyor da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,562
Üyeler
190,932
Son üye
ensmrt98
Geri