🔥İndirim 🔥(29 Mart) Simex Monde Örgülü Type-C to Type-C 100W Şarj Kablosu 150 TL, 60W 125 TL🔥

Konudaki kablo da Baseus ile aynı standart USB PD protokolüne uygun kablo. bir şey fark etmez. Kablonuzda sorun yok. Telefonunuzu hızlı şarj etmek istiyorsanız 33W SuperVOOC şarj protokolünü destekleyen şarj aleti ve SuperVOOC uyumlu kablo edinmeniz gerekiyor.
Tamamdır teşekkür ederim yardımların için.

iPhone 16 pro Max için uygun mudur yada hangisi alınmalı iPhone için

Telefonunuz için 60W kablolar uygun.
hocam s25 ultra kullanıyorum. 45watt orjinal sarj adaptörü ve 25 watt sarj kablosu var. Ben 45wattı almak istiyorum. Yazılımsal olarak sorun çıkarmayacak kablo önerin olur mu uyguna ? Konudaki alınır mı ? Birde sarj adaptörünü nereye taksam prizde elektrik beliriyor cızt yapıyor. Bunun sebebi nedir, çözümü var mı ?

hocam s25 ultra kullanıyorum. 45watt orjinal sarj adaptörü ve 25 watt sarj kablosu var. Ben 45wattı almak istiyorum. Yazılımsal olarak sorun çıkarmayacak kablo önerin olur mu uyguna ? Konudaki alınır mı ? Birde sarj adaptörünü nereye taksam prizde elektrik beliriyor cızt yapıyor. Bunun sebebi nedir, çözümü var mı ?
25W dediğiniz samsung kablosu mu?

Telefonun kutusundan çıkan kabloyla şarja taktığınızda 45W anlamına gelen Süper Hızlı Şarj 2.0 yazması lazım.
Standart Type-C to Type-C 60W/3A kablolar telefonunuzun SFC 2.0 (45W) modu için uyumlu. 100W/5A kablo almanıza gerek yok.

Adaptör uzun süre bekleyip içindeki kondansatörler tamamen boşaldığında anlık yüksek güç çeker. Fişe takarken ark (Kıvılcım) yapar. Her adaptörde oluyor. Fişe önce adaptörü takıp sonra telefonu takmak çözüm olabilir. Adaptör telefona takılı değilken fişten çekip tekrar taktığınızda ark olmuyorsa sorun yoktur.

Son düzenleme:
25W dediğiniz samsung kablosu mu?

Teledonun kutusundan çıkan kabloyla şarja taktığınızda 45W anlamına gelen Süper Hızlı Şarj 2.0 yazması lazım.

Adaptör uzun süre bekleyip içindeki kondansatörler tamamen boşaldığında anlık yüksek güç çeker. Fişe takarken ark (Kıvılcım) yapar. Her adaptörde oluyor. Fişe önce adaptörü takıp sonra telefonu takmak çözüm olabilir. Adaptör telefona takılı değilken fişten çekip tekrar taktığınızda ark olmuyorsa sorun yoktur.
evet hocam 25w samsung kablosu. Süper hızlı sarj 2.0 yazıyor ancak 1 saat 10 dk gibi bir sürede fullüyor. 45 wattlar 51-57 dk da fullüyor. O yüzden uyumlu 45watt almak istedim

evet hocam 25w samsung kablosu. Süper hızlı sarj 2.0 yazıyor ancak 1 saat 10 dk gibi bir sürede fullüyor. 45 wattlar 51-57 dk da fullüyor. O yüzden uyumlu 45watt almak istedim
Süper hızlı Şarj 2.0 yazısı 45W modunun çalıştığı anlamına geliyor. Samsung'un kutusundan çıkan kablonuz 60W/3A destekliyor. Şarj süreniz normal. Ortam sıcaklığına bağlı olarak şarj süresi değişebiliyor. Zaten 100W/5A kablo da alsanız telefonunuz 15V/3A profilini tercih edecek.

Telefonunuzun şarjıyla ilgili ayrıntılar için bu makaleyi türkçeye çevirip okuyabilirsiniz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,851
Üyeler
190,654
Son üye
kekeme
Geri