Yardım Spora başlayacağım. Blender Smoothie Shaker önerisi

Reaksiyon skoru
100
Merhaba arkadaşlar.
Var mı fiyat performans ürünü.
İndirime düşen fp ürünü kullandığınız bildiğiniz

Kanki stanleyin sıcak soğuğu çok tutmayan bir termosu var. Bunları içmek için başlığıda ideal. Bu cam olan kendi sitesinde bile 5999 ama bilemedim. Eksisi varmıdır.

Tavsiyem wattı yüksek bişey alman. Ninja ürünleri türkiyeye geldi önerimdir. Düşük wattlılar buz kırarken bozuluyor

ninjayı duydum kanki forumda da vardı ama yetişemedik ramazandı o bu derken kaldı.
Bunu baktım çok fazla indirim de kafamı karıştırdı
1000w bu bu arada. bilmiyorum çok mu az mı?

1775026401966.webp
1775026437058.webp
1775026464004.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Karaca'dan falan ürün alınmaz. Bunlar Çin'den fason üretim geliyor. Sinbo marka malın kalitesi neyse bununki de aynı, sadece servis ağı daha kalitelidir o kadar.
Kanki çok fp değil mi

Son düzenleme:
ninjayı duydum kanki forumda da vardı ama yetişemedik ramazandı o bu derken kaldı.
Bunu baktım çok fazla indirim de kafamı karıştırdı
1000w bu bu arada. bilmiyorum çok mu az mı?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Kanki çok fp değil mi
Bende kırmızısı var kullanım kitapçığında 30 saniye çalıştırıp 1 dakika bekleyin tarzında bir şey vardı çok kaliteli değil. Çalışırken hep koku yapıyor yanık yağ tarzı bişi. Yoğun karışımlar var ya tiktokta yabancilar tabağa yapışan yoğurt kıvamı sert karışımlar yapıyorlar. Onu yapamazsin coook uzun surer çünkü bicaklari küçücük, yeterince asagi cekemiyor. Dibini karıştırıp duruyor usttekileri asagi cekemiyor. Öyle seyler icin kaliteli ninja falan kullaniyorlar bicaklari buyuk icine ne atsan parçalıyor. Yulaf unu yapmayı denedim maalesef kullanissiz yine cok zaman harcadim. Önce sıvı ekleyip azar azar katı ekleyince düzgün çalışıyor kitapçığında da bu yazıyordu zaten. Blender değil yoğun olmayan kıvamda smoothie yapma makinesi 😃 karaca alinmaz ya benimki şansa çalışıyor, ve sabrimdan.

Bak adam yulaf koyuyor bıçaklar yulafı aşağı çekip hepsini parçalıyor. Ben karacayla sürekli cihazı sallamak zorunda kaldım çünkü dibini karıştırıyor sadece 😀😃😀😃😀

Bunu 1.5k'ya almıştım memnunum ama fiyat çok artmış, tavsiyem 1000w üstü bir şey alman.
Bu F/P duruyor ama araştırmak lazım.

o zaman karacadan vazgeçiyorum. Ama ne alınabilir peki onun yerine ?

Bunu 1.5k'ya almıştım memnunum ama fiyat çok artmış, tavsiyem 1000w üstü bir şey alman.
Bu F/P duruyor ama araştırmak lazım.
kanki bunlar çok yakışıklı bütçeyi biraz aşıyor.

Bende kırmızısı var kullanım kitapçığında 30 saniye çalıştırıp 1 dakika bekleyin tarzında bir şey vardı çok kaliteli değil.
Bende kırmızısı var kullanım kitapçığında 30 saniye çalıştırıp 1 dakika bekleyin tarzında bir şey vardı çok kaliteli değil. Çalışırken hep koku yapıyor yanık yağ tarzı bişi. Yoğun karışımlar var ya tiktokta yabancilar tabağa yapışan yoğurt kıvamı sert karışımlar yapıyorlar. Onu yapamazsin coook uzun surer çünkü bicaklari küçücük, yeterince asagi cekemiyor. Dibini karıştırıp duruyor usttekileri asagi cekemiyor. Öyle seyler icin kaliteli ninja falan kullaniyorlar bicaklari buyuk icine ne atsan parçalıyor. Yulaf unu yapmayı denedim maalesef kullanissiz yine cok zaman harcadim. Önce sıvı ekleyip azar azar katı ekleyince düzgün çalışıyor kitapçığında da bu yazıyordu zaten. Blender değil yoğun olmayan kıvamda smoothie yapma makinesi 😃 karaca alinmaz ya benimki şansa çalışıyor, ve sabrimdan.

Bak adam yulaf koyuyor bıçaklar yulafı aşağı çekip hepsini parçalıyor. Ben karacayla sürekli cihazı sallamak zorunda kaldım çünkü dibini karıştırıyor sadece 😀😃😀😃😀
"Bende kırmızısı var kullanım kitapçığında 30 saniye çalıştırıp 1 dakika bekleyin tarzında bir şey vardı çok kaliteli değil. " karaca mı ?

2 yıldır Spor yapıyorum bu olmadan başlanmıyor mu şimdilerde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,564
Üyeler
190,764
Son üye
tariksell
Geri