Yardım Amd software adrenalin edition Kasma vs Problemler

Oldw1n

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
223
Arkadaslar amd software uygulamasi hic guncelleme gelmeyince (sanırım 1 sene oldu) girip surumlerini kontrol edeyim, guncel versiyon varsa indirip kurayim dedim. Mevcut surumu silmeden, indirdigim setup u kurdum, sonrasinda mouse da kasmalar yasaniyoe, hem de cok sık, leptopa dahil ettiğm harici monitor calisiyor fakat kendi ekrani acilmiyor. Sonrasinda denetim masasindan ek dosyalarda belirttiğim amd yazilimlarini sildim ve duzeldi. Fakat tekrar yukledigimde tekrardan ayni problemi yasadim. Problem aşırı spesifik oldugu için burda ne yasadiysam anlatmak istedim. Fikri olan var mı acaba?

Ekler

• IMG-20260401-WA0005.webp
    IMG-20260401-WA0005.webp
    2.1 MB · Hit: 15
  • 20260401_161536.webp
    20260401_161536.webp
    2.9 MB · Hit: 16
Öncelıkle 1 sene güncellem gelmemesi şaşırtıcı ben oto güncelleme acık tutuyorum en son güncelleme 1 ay once hatta daha kısada olabilir
İkincisi temiz kurulum yapabilirisn
3. birazda keni yaşadıgım bir sorun çok nadir daha çok oyunlarda oluyor oda her oyunda değil 20 oyundan birinde mesela days gone oynarken mouse 8k da oldugu zaman oyunda takılma donma falan yapıyor bunu 4k ya çekince düzelioyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca ilk resimde neden bukadar işlemci var demişsin oda herkesde olan bir durum yani sorun yok

Öncelıkle 1 sene güncellem gelmemesi şaşırtıcı ben oto güncelleme acık tutuyorum en son güncelleme 1 ay once hatta daha kısada olabilir
3. birazda keni yaşadıgım bir sorun çok nadir daha çok oyunlarda oluyor oda her oyunda değil 20 oyundan birinde mesela days gone oynarken mouse 8k da oldugu zaman oyunda takılma donma falan yapıyor bunu 4k ya çekince düzelioyordu

ayrıca ilk resimde neden bukadar işlemci var demişsin oda herkesde olan bir durum yani sorun yok
Hacı ben de otoya bıraktim bi ara ama en son kontrol ettigimde surum farki oldugunu gorup, bissylerin yanlis gittigni dusundum ve kendim guncelledim. Temiz kurulumu anlamadim biraz acarmisin sana zahmet. Mouseun sendeki durumla ayni olcagini sanmiyorum, cunku ben zaten 2k ya cektim, surekli 2 k da kullaniyorum, donanimsal konfigurasyondan kaynakli, performans acisindan onerilen ayarlar 2 k da, ondan dolayi da olamaz ve bu durum surucuyu tekrar yukledikten hemen sonra oldu ve surekli kasa kasa geziniyor imlec, 0.5 sn de 1 takiliyor yani. Sonuncusu aciklama icin sasirdim ama oyleyse guzel, problem yok demektir

Acaba hem aygit yoneticisinden tum driverleri silsem, hem de denetim masasindan hepsini silsem, driveri tekrardan yuklesem cozulebilir mi, aygit yoneticisindekileri komple silmem problem yaratirmi?

Laptobun kendi sitesinden modele uygun ekran kartı driveri varsa deneyebilirsin bazı laptoplara kendi yayınladığı driverleri yüklemek gerekiyor

Geri