🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Abicim ne sinsisiniz konudan benim bile haberim olmadan sessiz sesiz takılıyorsunuz :D
Yalnız şöyle bir sıkıntı var. Artık düşen çoğu ürünü alamıyoruz. İnsanlar botları ile alıyor :D . Geçen iphone 17 düştü mesela 50-60 bin arasında saniyesinde tıkladım ödeme adımına bile geçemedim birisi aldığı için. Çoğu üründe böyle. Büyük ihtimal botları bizlerden daha hızlı şekilde satın oluyor insan eli değmeden. Başka açıklaması olamaz.

Yalnız şöyle bir sıkıntı var. Artık düşen çoğu ürünü alamıyoruz. İnsanlar botları ile alıyor :D . Geçen iphone 17 düştü mesela 50-60 bin arasında saniyesinde tıkladım ödeme adımına bile geçemedim birisi aldığı için. Çoğu üründe böyle. Büyük ihtimal botları bizlerden daha hızlı şekilde satın oluyor insan eli değmeden. Başka açıklaması olamaz.
Onların el değmeden aldiran ellere burda selam olsun aç k Ler aç.

Yazılımı kalın olanlar alıyor, sonra kalından inceye göre sıralanıyor. En son da işte kalırsa ufak tefek bişiler alınıyor. Bu konu açılmadan önce bile s24FE almıstım 14-15binlere. Sonradan patyladı gitti artık herkes burada bir şeyler almaya çalışıyor. Halving oldu resmen BTCdeki gibi. Yeni fırsatlara yelken açmak lazım :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,562
Üyeler
190,932
Son üye
ensmrt98
Geri